ANNONS
Integritet på Tailsweep

Otrolig produkt

/

Innehåller annonslänk genom reklam för NordicFeel.

Hej älsklingar!

Igår frågade Mellan om vi inte skulle gå ut och gå, självklart….få med sig någon av barnen på morgonpromenaden är inte alls så dumt. Vi åkte ut till Bredsand, där vi bodde förut, och tog en mysig promenad vid vattnet. Saknar promenaderna där ute helt klart.

Lugn & harmoni för mig. Älskar detta ställe verkligen. Resten av dagen handlade om massor med jobb och fixa lite ärenden.

Här hemma är hela vardagsrummet fullt av tvätt. Jag har tagit på mig projekt ”never ending story”. Tömma tvättkorgen, nej men är det livets projekt, projekt omöjligt? Kommer inte gå….

Så fort man närmar sig botten så tränar hela familjen och så är den halvfull igen. En katt som också är rädd för torktumlaren ställer till det ytterligare. Ja, vi kan inte ha den igång vissa tider. Hennes toalett-tider. För då går hon inte på sin toalett utan använder en matta eller något annat som sin toa.

Fick lite ny energi att tömma tvättkorgen när jag fick hem min beställning på >>SPORTTVÄTT.<< Helt otrolig är den, ni vet sportkläder, de kan ju ibland liksom fastna en ofräsch doft i typ armhålor och så. Alltså ALLT doftar fräscht nu, t.o.m. armhålorna på kläderna. Man kan tvätta med det i 30 grader, funkar fint då med. Alltså. Sååå sååå bra!

Beställde samtidigt dessa härligheter. Linnevatten. Perfekt att fräscha till kläder med, jag sprayar bara några pump fram och bak. Sedan doftar det exakt på pricken som nytvättat. Brukar spraya på lakan och påslakan också eller bara som en härlig rumsdoft. Älskar, doftar magiskt fint. LÄNGTAN doftar nytvättad, nästan lite utehängd tvätt. HONOM doftar mer manlig, doftar också sååå gott. Perfekt för sportkläder tänker jag!

Jo, så jag packar in nytvättade kläder och hoppas snart nå botten av våra tvättkorgar. Rensade också 4 säckar kläder förra helgen så nu får man plats med nytt. 4 säckar låter inte klokt men jag gjorde en sån rensning som man gör kanske var tionde år. Man spar kläder för att man tänker att dom är bra att måla i, mysa i osv och så använder man som aldrig i alla fall. Allt sånt är rensat. Även tros och bh lådorna. Så det blev en 10 års rensning och herreminjee så skönt. Finns t.o.m. en och annan tom galge.

Och gör man sig av med gamla kläder får man fylla på med nya. Kan vara ett bra riktmärke att använda sig av. Igår sprang jag på padel kjolar och tights med plats för padelboll. Köpte direkt! Svårt att hitta bra padelkläder. Dessa hittades på Stadium ifall du också är intresserad.

Favorit-te och favorit-tidning. Nu ska jag just sätta mig för att dricka en kopp te. Vi åt så himla sen lunch här hemma, typ kl 14, så idag lär vi vänta till senare. Ska bläddra i nya Allt om Mat också. Äääääälskar den tidningen. Hittar alltid massor med inspo.

Hoppas ni har en mysig Lill-Lördag, gjorde en fläskfilépasta idag som fick toppenbetyg. Kommer recept på det senare.

Kram Nina

2

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00