Så hur gick det med stolarna då?

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon!

Nehej, idag kände man sig lite mer vissen än vad man gjorde igår. Hört fler som berättar om att det gått lite upp och ned innan man till slut blivit frisk. Gäller att kurera sig allt man orkar och kan. Till saken hör att både Milo & Tony parallellt med mig haft en annan förkylning, så frågan är om jag fått den nu då istället? Jaja, det visar sig var detta tar vägen. Idag ska jag proppa i mig C-vitamin och dricka massa varma drycker med honung, ingefära och citron.

Huvtröja (nästan halva priset nu) // Tofflor

Dagens sjukoutfit. Blev ju onekligen lite gladare i alla fall att ha på mig min långa kamotröja. Så skön på! Frillan blir bara snyggare och snyggare, haha…. ja den är i alla fall ren. Snygg, ja det är en annan fråga. Knäpåsarna växer också dag för dag. Har avverkat några mysbyxor under dessa dagar. 3 första dagarna svettades man ju litervis så då blev det många byten av kläder.

Men hörni! STORT TACK för alla inputs angående stolarna. Jag beställde dem inte igår i alla fall. Haha, nej men folk tyckte väldigt olika och sen ramlade det in tips på andra stolar som också började kika på. Till slut kände jag bara – NEJ! Det går fasen inte att beställa när man känner sig såhär osäker, det får vara idag. Jag som var så laddad och tänkte att nu beställer jag dem. Snart har vi sprillans nya sköna stolar att sitta vid när vi har våra mysiga middagar. Men tji fick jag. Blir dock glad att många fler verkar ha haft riktiga bekymmer med att beställa just matstolar innan de till slut bestämt sig. Någon skrev att de höll på i 2 år. Riktigt så länge hoppas jag slippa hålla på. Mitt mål nu är att innan fredag ska dom vara beställda. Haha! 😂

Nehej, nu ska jag gå igenom alla serietips jag fick på min Instagram när jag efterfrågade det för ett tag sen. Sen ska jag bädda ner mig och sträckkolla något. Kan vara så att jag följer med Tony när han ska göra lite ärenden, bara komma ut och sitta lite i bilen kan göra en gott.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

73
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
2 years ago

Har hört en del som har som du lite upp och ner och sen är det över. Dryga virusar som flyger runt, inte trodde man väl det när de startade. Det är jättebra vila, dricka varmt och sova. Fortsatt god bättring. Skickar solsken för det har vi idag över slätten/MH

Agneta
Agneta
2 years ago

Jag tänker nog att iom att det är klädda matstolar så får man väga in att det måste vara lätt att torka av om skulle behövas!

Eva
Eva
2 years ago

En tanke bara snyggt och praktiskt med snurr stol, sett snygga från Hay

Anna
Anna
2 years ago

Blev tvungen att beställa både tröjan och tofflorna! Hur är tröjan i storlek tycker du?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
2 years ago

Normal. Kul, du kommer älska! 🥰

Helena
Helena
2 years ago

Jag kom in på din blogg när jag sökte på tandborttagning. Har läst hos dig förr. Har precis fått reda på att en av mina hörntänder inte går att rädda så imorgon ska den dras ut. Fick veta det idag hos tandläkaren där jag grät som ett barn. Flera timmar senare gråter jag fortfarande och är så rädd. Har alltid varit så noga med mina tänder. Är livrädd. Hur gick det för din tand?

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
2 years ago

Den är fortfarande kvar. 😅

Rebecca
Rebecca
2 years ago

Hur är huvtröjan i storlek?

niiinis
niiinis
Reply to  Rebecca
2 years ago

Normal skulle jag säga. 😀

Therese
Therese
2 years ago

Kan du skicka vidare serietipsen? 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
2 years ago

Kommer framöver. 😀

Img 8823.jpg

Nästa inlägg

Äntligen nya matstolar – eller?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x