Padeltastic

Hej & hallå!

Ja men sjukstugan fortsätter lite till här hemma, jag blev ju superduperförkyld till råga på allt. Ja, så när skitviruset släppte fick jag det som dom andra är sjuka i här hemma. Tror jag, eller så var detta en fortsättning på covid. Antar att immunförsvaret var lite nedgånget och uttröttat så det blev en liten tur till…. Aja, då har vi snart klarat av det också. Men nu börjar jag bli redigt rastlös faktiskt. Är så trött på att inte orka något och i stort sett bara ligga i soffan. Vill ha energi och längtar så tillbaka till min älskade padel.

Mitt i sjukstugan så damp i alla fall dessa goodiebags ned. Ska på ett klistermärke på alla också så småningom. Ja och så ska det fyllas med diverse roligheter sen såklart. Dessa är till det första padeleventet som jag ska anordna. Ja men inget event utan goodiebags ju. Följ gärna Padeltastic på Instagram så du inte missar något.

Nu ska vi äta en väldigt sen lunch här hemma. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

35
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
2 years ago

Sådär blev det för mig också när jag hade covid för typ tre veckor sen – först som en rejäl influensa med muskelvärk, feber och hela skiten. Sen kom snuvan och en hosta som faktiskt höll i sig i cirka tre veckor, även om jag sakta blev piggare.

Img 8851.jpg

Nästa inlägg

Så hur gick det med stolarna då?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x