ANNONS

Padeltastic

/

Hej & hallå!

Ja men sjukstugan fortsätter lite till här hemma, jag blev ju superduperförkyld till råga på allt. Ja, så när skitviruset släppte fick jag det som dom andra är sjuka i här hemma. Tror jag, eller så var detta en fortsättning på covid. Antar att immunförsvaret var lite nedgånget och uttröttat så det blev en liten tur till…. Aja, då har vi snart klarat av det också. Men nu börjar jag bli redigt rastlös faktiskt. Är så trött på att inte orka något och i stort sett bara ligga i soffan. Vill ha energi och längtar så tillbaka till min älskade padel.

Mitt i sjukstugan så damp i alla fall dessa goodiebags ned. Ska på ett klistermärke på alla också så småningom. Ja och så ska det fyllas med diverse roligheter sen såklart. Dessa är till det första padeleventet som jag ska anordna. Ja men inget event utan goodiebags ju. Följ gärna Padeltastic på Instagram så du inte missar något.

Nu ska vi äta en väldigt sen lunch här hemma. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

1

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00