Längtan efter att vara pigg

Innehåller annonslänkar genom reklam för H&M.

Godmorgon vänner!

Igår hade jag en bättre dag, helt klart. Kände mig mycket piggare och lukten och smaken var mycket bättre. Nästan så jag trodde att nu, nu blir det snart som vanligt. Eeeeh, hur fel hade jag? Helskotta, idag är jag igentäppt igen och känner igen lukt och smak. Gaaaaah, börjar bli så jäkla less. Imorgon är det 2 veckor. Jämför jag med hur det var i början så är jag ju pigg som en nyponros. Så är det ju…så man ska väl inte klaga. Men, jag vill bli helt frisk nu. Spela padel, vara pigg och orka. Men men, jag måste lyssna på kroppen, den tar den tiden den behöver på sig. Det är väldigt många som har samma sega förlopp, man får ha tålamod bara.

Igår var jag i alla fall på en liten promenad med min mamma. Halt men vi gick vid kanten. Så underbart skönt med frisk luft och få röra på sig lite.

Duk i tvättat linne // Ljushållare // Vas // Oljeflaska i stengods //

Linneduk, vas, diverse salt, olja och balsamico, marmorbricka och små skålar. Ja lite nytt hemma på matbordet piggade upp. Körsbärskvistar och eucalyptus i vasen, älskar det där enkla.

Kisse på magen. Ja hon har hållit sig i närheten av mig mest hela tiden. Det gör hon alltid, där jag är där är hon. Är hon inte det så är hon utelåst i uterummet eller sover tungt i vår säng. Typ så. 🤍

Nu ska jag jobba vidare här, är verkligen så otroligt tacksam för det jobbet jag har dessa dagar när jag inte är pigg och alert. Jag är förresten tacksam för mitt jobb varje dag. Senare idag ska jag baka något gott, mår alltid så bra när jag får baka, bästa medicinen. Familjen tycker väl inte att det är skittråkigt när jag terapeutar mig i köket. 😀

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

86
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
2 years ago

Så fint du har det hemma! Tack för inspirerande blogg!

Img 8974.jpg

Nästa inlägg

Tokrea på Odd Molly

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x