En bra dag igår!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon vänner!

Hoppas att ni fått sova gott, jag har faktiskt haft en ok natt. Konstigt nog med tanke på att jag igår var vaken i 23 timmar. Haha, ja men ska man ha ett liv överhuvudtaget så lär man få göra så ibland. Igår kväll var vi nämligen och både bowlade och käkade på restaurang. Sån lyx, hade en riktigt stark dag igår. Hade det inte varit för den lilla snuvan kvar i näsan så hade jag nästan trott att allt var som vanligt! Är det nässköljen som gjort förändringen tro?

Sköljt morgon och kväll med saltlösning. Så skönt efteråt även om det kommer små vattenforsar ur näsan lite då och då under dagen. 😅

Blus HÄR // Jacka HÄR // Byxor HÄR // Stövletter HÄR // Väska LV

Alltså, igår testade jag sminket från CAIA. Men gud. Jag är sååå nöjd. Wow, älskar läppennan, vågade gå utanför med den och sen hade jag på lite lipgloss från NYX och det blev så himla bra. Thedde frågade när vi körde FaceTime på kvällen om jag hade fyllt läpparna. Haha…. . Glowsticket var också helt fantastiskt och även bronzingpudret. Var så nöjd med min sminkning igår. Kul när det blir så bra när man börjar komma upp till åren. Här fick jag med Mellan på bild, vi käkade lunch på Golfrestaurangen igår för att det var Fredag och för att Mami äntligen började känna sig som sig själv igen. Så härligt att få fixa sig lite var det.

Efter lunch så körde vi Mellan till tåget. Han skulle hem till Sthlm igen. Alltid så sorgligt att vinka av honom. Men som tur är så kvistar han hemåt småstaden lite då och då så vi hinner aldrig sakna ihjäl oss som det är med storebror. Nu har inte vi setts sen några dagar efter jul. Kommer kanske inte ens ses förrän i sommar…. Usch, jag kan inte tänka på det för då börjar jag böla. Släpper alla konstiga restriktioner och detta hemska virus överallt kanske vi ändå kan ses i vår tänker jag? Kanske får vi njuta av en vår i Schweiz, vad vet jag?

När vi ändå hade ångan uppe igår så slog vi till på en bowling. Som tur är så är exet Mange och hans Maria lika spontana som vi så dom hängde på och körde bowling med oss. Ninia, det var väl ett väldigt fint namn? Hörni….. jag var en millisekund från att vinna hela skiten igår. Hade det gått en minut till hade jag hunnit slå mitt klot och fått resultat på min spärr…. ÄSCH!

Inga bilder men avslutade kvällen på ICE med en fantastiskt god Mexikansk buffé. Har ni möjlighet så testa för tusan. Alla vi tyckte det var supergott. Här var det mexikansk karré med rostad majs. MUMS!

Nu ska jag fortsätta jobba här. Solen skiner ute så jag borde vara ute och njuta men har lite mycket och göra. Hoppas du får en fin Lördag så hörs vi snart igen.

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Vilken härligt dag! Älskar spontana dagar när man bara har flyt med allt 🙂

Img 9232.jpg

Nästa inlägg

Flummet som jag älskar mer och mer

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x