Äntligen

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon älsklingar!

Onsdag och dagen då alla restriktioner slopas i Sverige. Vad tycker ni om det? Känns i alla fall som att hela Sverige varit sjuka i viruset nu, sååå många i min bekantskapskrets och släkt som varit det. Överallt ser man dessa positiva antigen test och folk som berättar att de blivit sjuka. Hörde något om att det smittas en halv miljon svenskar i veckan. Det är ju några det.

Ja men äntligen! Igår fick jag äntligen mina naglar fixade. De var verkligen bedrövliga efter nästan 7 veckor. Var så himla less på att de var så långa och fula. Jag är van att ha långa så man kan hantera händerna och så, men ibland känner jag bara att det känns så otympligt. Att försöka peta sig i inte ögonvrån tex går inte med megalånga naglar.

Så skönt med helt neutrala och korta. Allt blir lite enklare med det, det märker man när man väl kapat de långa.

Morgonen startade dock med ett tidigt besök på Coop, den förbaskade sellerins tar slut stup i kvarten så jag springer och handlar nytt hela tiden.

Havremjölk, toast och Pink Lady äpple är favvofrukosten. 👌🏻

Tips på ytterligare en goding att göra i airfryern. Milo blev i morse bortskämd med en toast som jag gjorde i den. Riven västerbottensost Lill-Lördagen till ära. Bara köra på högsta effekt i någon minut, sätta ihop till en dubbelmacka så har man en superfrasig toast.

Linne (tyvärr slut, letade men hittade inte) // Mjukaste koftan HÄR (REA) // Utsvängda jeans HÄR (REA) // Jacka HÄR // Boots HÄR // Solglasögon & väska LV // Scarf HÄR // Örhängen HÄR

Som sagt, igår gjorde jag äntligen naglarna. Hade ett ärende i Uppsala så passade på att kvista in på Gränby Centrum och dom hade drop in tid. Sååå bra!

Hann inte så mycket mer än det och sen äta lunch. Var så fikasugen (PMS) så jag kvistade snabbt in på Espresso House och köpte med mig en koffeinfri kaffe och en hallonboll. Kan knappt sluta tänka på den, så galet god. Har du möjlighet så testa den, alltså en chokladboll med någon form av hallontäcke i choklad och strössel. Mums! 💕

Idag äntligen ska jag testa på lite padel. Ska köra lite på lunchen tänkte jag, bara jag & Tony och lite lätt bara för att väcka kroppen lite försiktigt. Idag är det exakt 3 veckor sedan det drog igång med det där helvetes viruset. 3 veckor tog det för mig att känna mig någorlunda som mig själv igen. Det liksom började om med förkylningar hela tiden, så fort jag gjorde något… som att ta en rejäl promenad så drog det igång igen på något vis. Hört fler som haft det så. Vi får se hur det går idag när jag kör lite padel. Vi har seriematch på Söndag så då måste jag vara stark igen, annars får vi skjuts upp den matchen också. Vet inte hur många det är nu. 😀

Jahapp, ska jobba vidare här nu, vi hörs sen igen!

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JJ
JJ
2 years ago

Nyfiken fråga … vad jobbar Tony med? Ni umgås ofta på dagarna (mysigt <3 ), så jag blev lite nyfiken 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  JJ
2 years ago

Tony driver eget bolag precis som jag. Så vi är varandras arbetskamrater kan man säga. 😀

Karin
Karin
2 years ago

Corona finns lika mycket idag som igår så jag kommer inte ändra mitt liv förutom att återgå till jobbet på plats någon dag i veckan.

Eva
Eva
2 years ago

Ja många som har covid nu. Alla runt oss typ som inte haft det förut. Hela 2022 har det ökat rejält i vår närhet. Och riktigt sjuka är många också. 39-40 graders feber, barn som vuxen, och galet ont och värk i kroppen.
Och verkar vara samma oavsett om man har vaccin eller inte.
Men peppar peppar är och har vi varit friska hela tiden. Är färdig vaccinerad med 3 sprutor i alla fall.
Mysigt med hotell vistelse. Vi avvaktar ett tag till innan vi bokar in nåt.

Img 9396.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x