Otursstart

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes.

Godmorgon älsklingar!

Igår vaknade vi upp i Sälen. Dagen då vi åkte var mest kaos. Först stress med packning och när vi väl stuvat in allting i bilen så startade inte fanstyget! Till råga på allt var vi osams hela högen, så typiskt oss när vi ska åka iväg. Alltid gnabb och irritation för hela högen. Sen sitter vi tyst första halvtimman tills någon börjar prata, sen kör vi på som vanligt igen. 😀

Batteriet på bilen var i alla fall helt dött, det vara klickade när vi tröck på startknappen i bilen. Tonys bror John (vi bor grannar) kom kvistande med startare men det hjälpte inte. Han fick till slut hämta sin bil och på det sättet fick vi fart på den. Min magkänsla sa att vi behövde köpa nytt batteri att detta förmodligen var början på något strul. Tony vågar sällan gå emot min magkänsla för 99,5 gånger av 100 så har jag rätt. Så mitt i all stress for Tony till Mekonomen och köpte nytt batteri. Tydligen är detta ett problem som många haft med sina bilar. Så för att varna dig lite också, se till att köra minst 20 minuter varje gång du startar bilen på vintern, annars riskerar batteriet att laddas ur helt till slut. Har man då ett dåligt batteri så kommer detta hända hela tiden. Så vi tog det säkra före det osäkra och köpte nytt.

Ni som följt mig länge kommer väl ihåg hur det gick när vi åkte till Öland och bilen slutade funka mitt i alltihopa. Husvagn och hela jäkla konkarongen med. Vi blev kvar på en mack hela natten. Ångest de luxe! HÄR kan du läsa hela det inlägget.

Resten av resan gick fint, vi körde nonstop hela vägen ända fram. Törs fan stanna. Haha… Vädret log emot oss med sitt största leende och det kändes riktigt härligt att vara iväg.

Syns inte så mycket på bilden men det snöade massor igår när vi vaknade. Idag däremot har det utlovats helt annat väder!

Som vanligt är det ”fashion fashion” på morgonen när jag struttar omkring. Haha… Sååå glad att jag fick med mig mina nya tofflor (<länk). Alltså dessa, som att gå på moln. Det absolut skönaste jag haft någonsin.

I nästa inlägg ska du få se hur vår dag igår såg ut, hörs sen igen.

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Ja, det där hade vi problem med för några vintrar sen. Så tröttsamt. Köpte också nytt batteri till dig slut, trots att det enligt alla ”mätningar” såg ut att vara ok.

Img 0102.jpg

Nästa inlägg

Sportlovet har börjat

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x