ANNONS

Bildbonanza

Godmorgon vänner!

Måndag idag och det verkar som lite varmare väder är på gång åtminstone. Såhär ser det ut för oss framöver:

16-19 grader känns ändå helt ok och inga kallgrader på nätterna – det är på gång kära vänner, det är på gång!

Sedan finns det ju andra ställen i världen som bjuder på lite annat väder, det ska man ju inte sticka under stolen med. #avis

Hörni! Jag tänkte jag skulle visa lite bilder från veckan som gått, har ju massor att berätta för dig.

I veckan besökte vi ett av stans härligaste fik. Älskar Fabian Flink, litet, fint, härliga bakverk på riktigt schyssta råvaror, brödet ska vi inte ens snacka om. Top notch! Men, det finns ett men. Jag har varit på Fabian om att ta in koffeinfritt kaffe. Men den lille lymmeln säger att det inte är så stor efterfrågan på det….. så snälla alla ni som läser här och har vägarna förbi Fabian Flink. Gå in och fråga om dom har koffeinfritt kaffe. 😂😜

Vi åt macka på deras ”Flinks råg”, ett surdegsbröd med sådär härligt knastriga kanter ni vet. Nej men draaaaa mig baklänges vad gott det var. Vill ni äta ett riktigt gott bröd så gå in och köp det om ni har vägarna förbi, helt galet smarrigt! Jag min glömska gamling glömde ju köpa med mig brödet som det var tänkt men tror jag ska hänga på låset på måndag!

Kan också tipsa om deras Sverigekaka, en blandning mellan vanlig vetedeg och wienerdeg…. Och så massa vanilj. Nej men jag svimmar, den är sååå god! Ett tips från mig till dig.

Jag var hos Emelie och flyttade upp mina Hairtalk. Alltid så härligt att få komma dit och bli ompysslad. Här ovan har du en före och en efterbild.

Efter frissan gick vi på Brasserie Astoria och åt lunch. Det är en restaurang som är en del av Franzens restauranger. Otroligt snygg restaurang måste jag säga med en stor bardel och restaurangen på ovanvåningen. Många av rätterna blandas vid borden och till vardags har man tillgång till både Plat du Jour (vardagslunch) och lunch man väljer från a la carte menyn. Jag tog eldad regnbågslax med japansk sallad. Tyvärr var den aaaaaaalldeles för stark tyckte jag, de har i en japansk senapsdressing som smakar wasabi och det var så starkt att äta så det kändes som det skulle spruta ut wasabi ut min näsa, kunde inte äta upp faktiskt. 😢 Tappade nästan andan faktiskt…. Så gillar du starkt, ta den…

Tony tog grillad kalv och den var suuuupergod istället. Så det vägde upp min starka mat som jag inte var så förtjust i. Härligt ändå att jag kunde avsluta med koffeinfri cappuccino och en magisk chokladpralin till efterrätt.

© Andreas Carlsson – www.andreasca.se

© Andreas Carlsson – www.andreasca.se

I onsdags var vi inbjudna av Laila Bagge och hennes proseccomärke Ruby Frizz för ny lansering. Ruby rosé finns numera också. Så gott, tips tips till sommarens bubbelkvällar. jag har faktiskt spelat in Youtube hela den dagen så nu i veckan kommer det en vlogg från den dagen.

Jag beställde ett mycket vackert blomsterarragemang från Asplunds blommor. Dom är fantastiskt duktiga verkligen. Man får alltid mer än man förväntat sig.

I fredags var vi på en mycket vacker och sorglig begravning. Kyrkan var full till bredden och sista plats, det är min svägerskas/väns mamma som har gått bort. Hon var också lärare och har hjälpt ett av mina barn enorm mycket med sin skolgång. En så härlig person som fick lämna alldeles för tidigt blott 71 år gammal. Det var den jävla skitsjukdomen som tog hennes liv, så trött på den så jag spyr. Skövlar fina människor till höger och vänster.

Efter begravningen åkte jag ut storgråtande till mamma och pappa och bara behövde kramas med dom en stund. Visa att jag jag älskar dom och bara få vara tacksam att jag har möjligheten att kramas och ha dom här. Då bestämde vi oss för att äta lunch tillsammans. Här var vi på väg till vår lunchdejt.

När en nära vän förlorar sin mamma så kommer det så nära en, känslan är att man bär sorgen med henne. Man har sån oerhörd empati och känner så mycket så för mig var det så oerhört tungt, det är svårt att förklara nästan. Så glad att min mamma finns i livet, varje dag är jag glad för det. För varje dag man får ha sina föräldrar här ska man vara lycklig. Jag försöker verkligen vara det!

Nu är det dags att sätta igång morgonbestyren här! Hoppas du får en fin start på veckan. Vi hörs senare.

Kram Nina

8
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00