Kaosnatt

Innehåller annonslänk för Meds

 

Halloj älsklingar

Ja men oj vilken märklig natt det blev. Milo har sträckt sig konstigt i skuldran i bak och vaknade mitt i natten av att han hade jätteont. Kunde inte sova ens. Så jag tackar för det tunga artilleriet jag har här hemma med min katastrof till rygg. Ipren, världens i särklass bästa tigerbalsam som masserades in på skuldran ordentligt och länge och sen på med värmedynan. Det tog faktiskt inte lång stund förrän han sov. Så skönt när värsta smärtan släpper, det vet jag allt om. Men det var nog en rätt kul syn, jag med min rygg som är allt annat än rörlig, helst inte efter några timmar sömn, mrs Stel i ryggen liksom. Stod på alla 4 på golvet för han la sig på golvet på en madrass i vårt rum, masserade samtidigt som jag sa: ”aj, oj,Piuh, vänta, aj” hahaha….. och där låg Milo och bara: ”aj, aj oj, aj…..” och klockan är liksom mitt i natten. Aja, så skönt att han blev hjälpt och kunde somna.

Img 2820.jpgImg 2821.jpgImg 2822.jpg

Det är det här tigerbalsamet jag pratar om. Jag har nästan alltid kört med den vita, den som heter soft, men här i Spanien hittade inte jag det och köpte detta istället. Wow säger jag bara, det har verkligen hjälpt när jag haft som jobbigast. Det sätter igång blodcirkulationen och tro det eller ej, smärtlindrar. Det här är det värdefullaste jag har, ja näst efter värktabletterna då.

Det galna är att det använts i över 5000 år i Asien, alltså samma formula. Effekterna av verkningsämnena i står liksom skrivet i handböcker för läkemedel från början av 1900 talet. Den kallas för den heta varianten av tigerbalsam, och det är det jag bara älskar. Du kan köpa det HÄR. Kan verkligen rekommendera till dig som får träningsvärk, har en ond rygg eller annan plats på kroppen, funkar fint vid förkylning också, jag brukar smörja in näsan lite och det funkar finfint det med.

Img 2823.jpg
Img 2824.jpg

Just nu bjuder Marbella på finväder. Jag ska alldeles strax klä på mig och ge mig ut på promenad. Så himla skönt när solen är här igen. Vi har haft några riktigt ostadiga dagar så nu känns det fint att gå ut och få sol på nosen igen. Gästerna har inte vaknat än men tänkte ta med mig dom också.

Img 2825.jpg
Tony sitter i möten hela förmiddagen. Ett stort projekt som ska avslutas nu så det kommer ta lång tid, så skönt för honom vet jag. Ett stort projekt tar mycket energi så jag är glad för hans skull.

Img 2828.jpg
Köpte en ny sminkpalette igår och den ska jag nog sätta tänderna i senare idag efter jag duschat och gjort mig i ordning. Den här tanten behöver lite färg. 45 ögonskuggor i samma palette så det kommer säkert bli lite svårt att välja. ☺️

Idag ska vi njuta av sista dagen med gästerna. Dom åker hem tidigt tidigt imorgon bitti. Så trist, men jag lever så mycket på tiden vi fått ihop här i Marbella hos oss. Så värdefullt när ens bästa vän kommer och hälsar på.

Ha nu en fin tisdag min vän, vi hörs lite senare.

Kram Nina

129
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 6825.jpg

Nästa inlägg

Glöggmingel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x