ANNONS

Härliga Fredag är här hörni!

Godmorgon Fredag

Bråda dagar känns det som när vi närmar oss jul. Fluktade på lite julklappar tidigare men har knappt börjat faktiskt. Känner ingen stress heller, tror jag vet ungefär vad som ska handlas. Sen är det till julklappsspelet då förstås. Ja vi ska spela julklappsspel med mina föräldrar och stora barnen på jullunch på julafton över FaceTime, ja innan stora barnen drar till deras farmor och farfar för att fira resten av julen. Det blir mysigt och lite annorlunda. Min systerson, lille Edward 6 år kom på att vi ju kan göra låtsaspaket som ska representera oss där på spelet och så kommer de riktiga klapparna hem sen när vi kommer hem. Smart! ❤️

Img 7502.jpg

Bry er inte om den smutsiga spegeln, den har glömts bort i all ”ont i ryggen” härd. Något som jag verkligen fått släppa är stressen med att städa, såklart så städar ju Tony men typ det nödvändigaste. Kan inte stressa med det för då går man ju sönder. Den här bilden tog jag igår när jag var på väg ut för att göra lite ärenden. 

Img 7503.jpg

Converse RUN STAR HIKE (<klickbar länk). Jag har 2 par såna här skor, ett par beiga och dessa. Många på Instagram är på mig om att jag går i fel skor med min rygg. Men tro mig, jag har provat allt! Specialskor som är anpassade enbart för att just laga trasiga ryggar och knän, mina HOKA, vanliga löparskor, promenadskor…. Ja men allt! Dom skorna får jag bara mer ont av, de enda som funkar är dessa som är rätt bra formade ändå och har platå. Dessa är ju inte som vanliga Converse som är helt platta, dessa är supersköna och mjuka inuti och som sagt så är de formade också. Jag kommer förmodligen att bo i dessa nu och har redan gjort i en evighet. Måste kanske köpa ett par till så jag har 3 som jag växla emellan. 

Img 7516.jpgImg 7515.jpg

Hur söta var inte dessa burriga varianter då, finns om du klickar HÄR.

Img 7518.jpgImg 7517.jpg

Min ljusbeige som jag har är på REA nu såg jag, finns HÄR.

Img 7519.jpgImg 7520.jpg

Blev lite sugen på dessa i skinn nu. Tyckte dom var jättefina! Finns HÄR.

Img 7410.jpgImg 7407.jpgImg 7406.jpgImg 7409.jpgImg 7408.jpgImg 7411.jpg

Ett ställe som vi helt hade missat var detta ställe på Il Corte Ingles, det är ett stort varuhus som påminner om NK i Sverige. Den här delen var bara fantastisk med allt du kan tänka dig. Blev lite ledsen att jag inte upptäckt den tidigare för jag hade ju kunnat laga mycket kul med produkter härifrån, men så i samma andetag kom jag på hur hård jag är emot mig själv. Så kan man ju inte hålla på, jag har haft panikont av min rygg nu i en hel evighet med massa gråt och fysiskt och psykiskt kämpande så hey, hur skulle jag gjort det när jag knappt kunnat stå upp? Tänk att man är sådär ibland, stenhård mot sig själv. 

 I alla fall så var det himla kul att strosa runt hyllorna, exklusiva viner… ja viner här kostar inget om man jämför med Sverige. Här kan du få ett riktigt lyxigt vin för 80 kr flaskan. Riktigt goda viner för 30 kr flaskan. De du ser här ovan är nog något utöver de vanliga. Så det kan skilja enormt på olika produkter. Blev riktigt nyfiken på den som kostade 74€. Den måste vara något alldeles speciellt. 

Jaja, då har vi i alla fall förstått att denna plats finns nu. Blir perfekt sen när ryggen är hel igen. ☺️ Ja för så tänker jag, såklart att den ska bli bra igen, något annat kan jag inte ens tänka. 

Nu ska jag kliva upp här, göra sellerijuice till mig och sen förbereda lite frukost. Ska städa lite också, det är ju faktiskt fredag. Milo har fotbollsmatch ikväll men något annat har vi inte planerat. 

Önskar dig en fin Fredag och helg nu. Njut och frys inte bort, sett att ni har riktigt kallt där hemma. 

Kram Nina

95
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fikadejt & trillingnötens återkomst

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x