ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

När man varvar ned

/

Det lugna livet

Ja det fortsätter med det lilla lugna här. Igår gick jag inte utanför dörren utan bakade lite på morgonen och sen fastnade jag i soffan. En heldag i soffan faktiskt. Jag vilar, jobbar (det gör jag varje dag), kollar serie, äter, kollar film, äter, sover. Lite så. Tony kör padel för glatta livet, lika bra att han gör saker så han inte blir rastlös. Det är värre för en person som inte behöver det lilla lugna att bara vara hemma dag ut och dag in, för mig är det är bara skönt just nu. Även om Tony också kan njuta av lugnet. Innan jag och Tony träffades så var han (enligt familjen) en av de mest rastlösa människor som fanns på jorden. Han kom och hälsade på men bara några minuter för att sen dra vidare. Enligt familjen så blev han så lugn efter att vi träffades, hur fint? Blir lite rörd när jag tänker på det. Jag vet ju att Tony inte mådde så bra innan vi träffades. Inte jag heller. Så jag antar att vi båda kom med lite lugn till varandras liv. Så fint ju. ❤️

Efter några riktigt lugna dagar ska vi dock ta oss utanför huset idag, dom andra ska väckas tidigare idag, ska man orka upp till skolan och jobb på tisdag så behöver några i den här familjen vända tillbaka sitt dygn. Haha, inte ovanligt att alla är vakna kl 03 på natten….. jag har då sovit klart då men dom andra har inte ens kommit i säng. Så något drastiskt behöver göras. Om 10 minuter ska alla väckas och det kommer inte vara enkelt, jag lovar er! Men men, först så börjar vi med en promenad, sen ska jag ta en lång dusch och tvätta håret och sånt också.

När man landar såhär och bara är hemma och tar det lugnt som jag gjort nu i några dagar så kan man nästan känna sig sjuk, eller är det bara jag? Då kan en hårtvätt och fön och kanske lite smink göra susen.

Häromdagen tog vi oss i alla fall ut på en promenad i Bredsand. Det var så konstigt i min hjärna för jag var beredd på vatten och sjö….det liksom slog slint och jag blev uppriktigt förvånad när det gick folk på isen. 😅 Snacka om snurrig. Men jag är nog van med strandpromenaderna och har liksom inte avprogrammerat dom än sen vår tid i Spanien, fast det är mitt i vintern här hemma. ☺️

Får alltid reaktioner på skorna jag går i, men efter att ha testat allt….så kan vi konstatera att dessa är de som funkar allra allra bäst. Nu när jag undersökt saken bättre så kan jag verkligen förstå varför. Denna modell har nämligen ortholitedämpning i sulan, en avancerad teknologi som ger maximal dämpning och komfort. Läser du kundrecensionerna under skorna HÄR så kan jag verkligen förstå varför dessa varit skönast och snällast mot min rygg under dessa månader. Kräver dubbla strumpor om jag ska gå långt när det är riktigt kallt men annars håller de faktiskt värmen helt ok också.

Den här ska jag lägga mig på nu en stund, försöker ligga på den 2 ggr per dag, morgon och kväll. Dessvärre verkar jag ja fått nackspärr också inatt så tigerbalsam röd och så ligga på den här borde mjuka upp det. 

Jaha. Dags att väcka familjen, wish me luck. Det kommer inte vara ett piggt och glatt gäng, det kan jag lova. Önskar dig en fin Söndag. Vet inte om era skolor börjar imorgon, Milos börjar på tisdag så än är inte det långa jullovet slut. Får se om den här dagen bjuder på bio, har en liten sån önskan. Biomörker, popcorn och cola Zero är väl avslappning om något?

Kram Nina

2

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00