Våra dagar

Innehåller annonslänk för H&M

Mitt i natten….

…..och mina konstiga sovtider är tillbaka. Med det obefintliga ljuset är det inte konstigt att man somnar redan kl 18.30 på kvällen. Men nu är jag här och imorgon ska våra bloggar uppdateras så då kan inte jag blogga alls mellan 07 – 18.

Img 8619.jpg
Igår var sista dagen som Milo var ledig från skolan så vi packade ihop oss i bilen och for mot Sthlm. Jobbärenden, häng i gamla stan och köpa nya byxor till Milo. Han växte ju ikapp kan man säga när vi bodde i Spanien. 6 cm på 4 månader…. Solen gör en gott och gör så allt växer. ☺️

Img 8627.jpg

Img 8629.jpg

Vi började med lunch på Mårten Trotzig, har du inte varit där ännu så testa. En jättemysig restaurang mitt i hjärtat av gamla stan, god mat och gullig personal. Man trivs så att säga. På lunchen erbjöd dom även brynt smör smör till mackan. Alltså, har du smakat? Brynt smör som man kylen och använder som vanligt smör. Magiskt gott! Mårten Trotzig, testa!

Img 8631.jpgImg 8632.jpgImg 8633.jpgImg 8638.jpg

Sedan fick vi vidare till Kristallrummet, fler kristaller till samlingen skulle inhandlas. Ska visa dig senare vilka det blev. Älskar den lilla butiken i Gamla stan.

Img 3068.jpgImg 3070.jpgImg 3069.jpgImg 3063.jpgImg 3061.jpgImg 3053.jpgImg 3059.jpgImg 3064.jpgImg 3066.jpgImg 3067.jpgImg 3062.jpg

Varje gång vi besöker Gamla stan så vill jag besöka Chokladkoppen. Världens sötaste lilla café med hembakt och massa gottigt. Det är som att kastas 200 år bakåt i tiden och sitta där. Nästan så man hör hästhovarna med vagn klappra utanför. Kanelbullarna är ansiktsstora och smakade mums. Tips tips!

Img 3072.jpgImg 3074.jpgImg 3075.jpgImg 3071.jpgImg 3076.jpg

Sen en mysig promenad genom gamla stan mot bilen. I år missade vi julmarknaden här, den är magiskt fin. Väldigt mycket folk men så mysigt att vandra runt där då.

Img 8654.jpg

I morse. Nyduschad med nya brallorna på väg till skolan. Kan verkligen tipsa om brallorna, köpta på H&M, finns i flera olika färger. Baggy style så som Milo älskar, jag sydde upp dom en bit, kan också vikas såklart. Finns HÄR.

7b9b32f1 132e 4e05 a2bb 68525474fddd.jpg

Strax efter for vi iväg mot osteopaten. Blev så himla avslappnad efter behandlingen, ville somna i bilen typ. Nu blir det några mer smärtsamma dagar men jag vet att det dör något gott med sig. Bara vänta ut och känns förbättringen sen. Är så glad för honom, han gjorde så allt bara vände åt det bättre, så tacksam för det.

Img 3077.jpgImg 3078.jpgImg 3079.jpgImg 3080.jpg

Vi åkte till Ikea efteråt, Tony började med ett möte på det nya fiket dom har där. Så fint ju! Jag kvistade in på IKEA och fick strosa i lugn och ro. Så mysigt ju. Jag köpte förvaring till mina jobbgrejer i skafferiet. Har ju en jobbdel där till när jag skapar recept, och där är det kaos de lux just nu. Ska råda bot på det med lite burkar och fix, ångrar nu att jag inte köpte fler…. Well well! Det får bli sen, måste börja nånstans i alla fall. Vi käkade lunch på Ikea också. Sån tur vi hade, just på tisdagar har dom halva priset på all lunch.

Sen hemåt från IKEA, Milo hade haft en bra första dag i skolan. Många som hade varit glada att se honom igen, det gjorde gott för honom, det är jag säker på.

Ja det var våra dagar hörni. Nu ska jag försöka somna om här. Lill-Lördag imorgon redan. Ska laga någon god mat imorgon, ska laga lite matlådor också. Bra att ha stå i frys och kyl när man har hektiska dagar.

Kram & natti Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
1 year ago

Åh kristaller har också några faktiskt och en liten ängel under kudden som skyddar. Man måste ha en tro och känna sig trygg för livet och världen är då inte i balans. Vad lång Milo blivit de växer så snabbt alltså. Lycka till i skolan.
Må väl/MH Skåne Österlen.

Helene
Helene
1 year ago

Hej, du brukar ju visa så härliga kläder och jag har nu rensat ut i min garderob och alla mina längre gosiga koftor från ex HM, Lindex etc är så noppriga efter kort tids användning och går inte att ta bort med noppningsmaskin heller. Har du tips på sköna gosiga längre koftor som inte blir noppriga snabbt?

Och ja jag somnar också tidigt strax efter 19.30 på kvällarna nu, går upp vid 5 men ska ju till jobbet vid 6.30 så det är helt okej även om lite längre kvällar vore trevligt.

Petra
Petra
1 year ago

Vilka kristaller ska man under kudden för o sova bra? Hur många? Egentligen tror jag inte på sånt men du sa att det hjälpte Milo så tänkte jag måste testa! Sover som en kratta o vaknar flera gånger varje natt.

niiinis
niiinis
Reply to  Petra
1 year ago

Ametister hade jag under Milos kudde. Typ 5 stycken. Kan räcka även med en men jag drog till på stort. ☺️

Nästa inlägg

Veckomatsedel

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x