Tid för återhämtning

Godmorgon FINFREDAG!

Ja det uttrycket började jag köra med för många år sen, det kom sig av att jag alltid gjorde en lite större uppoffring på Fredagar. Lite finare kläder, kanske locka håret, sminka mig, smycken och fix. Bara för att fira arbetsveckans sista dag. Vet att det inte är så för alla, men många. Ni som inte har så kanske kan göra så på er ”fredag”. ☺️

Jag kickar igång denna Fredag med en Fredagslista, det var längesen kan jag säga men ack så trevligt att få dra igång igen.

FREDAGSLISTAN

Humör idag?

Tror bra, jag har däremot haft några riktigt usla dagar rent måendemässigt. Men jag tror det är en kombo av att vara less på min rygg, förklimakteriet (inte fått ordning på dosering av progesteronkräm), depression av mörkret (blev inkastad i den i år och det var tufft) och för lite sömn.

Vad har du på dig?

Pyjamasbralla, linne, tofflisar och morgonrock. ”Go to” outfiten den här tiden på dygnet. Åker alltid på så fort vi är hemma.

Dagens planer?

Förmiddagen ska spenderas i köket. Dessa matlådor ska fyllas. Har massa nya receptideer som jag ska ta tag i. Resten av dagen står öppen, tror att vi åker och handlar lite gotta till kvällen och kanske tar en fika nånstans.

Helgens planer?

NADA. Eller, jag har en önskan om bio faktiskt. Äta popcorn och mysa i biomörkret. Sist vi skulle så dök det upp en massa så vi fick hoppa bion. Är också lite sugen på att packa en liten korg och ge mig av till en grillplats och sitta ute och äta något. Imorgon ska det vara hyfsat väder ju, finns det något mysigare? Här ovan gjorde vi exakt det och den gången njöt vi av saffranspannkakor, så goda! Kolla HÄR.

Vad ser du fram emot mest med den här helgen?

Att Milo är ledig från skolan = lugna morgnar i soffan. Att det blir en ”bara vara” helg med inga planer. Att den liksom står öppen för oss att hitta på det vi känner för. Älskar faktiskt såna helger.

Vad gjorde du förra året, exakt den här tidpunkten?

Hade sjukstuga. En förlängd Covid visade sig vara, eller en covid som inte riktigt gav med sig. Måste ändå säga att jag var rätt stylish. Haha…

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Jo men helt ärligt så var det att få komma igång med lite DIY pyssel. Om du vill ha lite billig terapi, pyssla…eller baka. Det är såååå mysigt. Jag brukar lyssna på nån podd, eller ha sällskap av TV:n eller nån serie. Händer att jag bara sitter i tysthet också. Men terapi, det måste det vara.

Helgens tips!

Kom ihåg att ge dig själv lite tid för återhämtning när det är helg. Det här är mina bästa tips för återhämtning när jag känner att livet går lite för fort och jag inte hänger med.

Regler för återhämtningsbad/dusch. Du tillhör måste vara helt ifred. Du måste lyssna på plingplong musik (sök på meditation music på Spotify – detta gör underverk för relax-känslan), du måste ha tända ljus och inga elektriska ljus är tillåtet.

Bonus är om du använder dig av härliga produkter. Jag brukar skrubba mig och göra mig till lite extra med lyxig badolja när jag kör mina återhämtningsbad. Måste tipsa om Rituals produkter här. Det doftar spa och känns som spa.

Den här scrubben är verkligen så härlig. Testa att bara ta en liten klick och köra på din hand. Den blir verkligen helt bebislen och mjuk, och doftar sååå härligt.

Den här badoljan är också hur härlig som helst, kroppen blir återfuktad och helt len. Doften, magisk! Som att vara på spa.

Och sen det här badskummet. Massor av bubblor och så härlig doft. Kan inte vara utan.

Det var Fredagslistan. Ha en härlig fredag och helg om du inte kikar in mer denna helg. Återkommer snart med en rabattkod du inte vill missa!

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
1 year ago

Jaaaaa, vi brukar köra fredagspiff på kontoret. Lite läppstift och spetstrosor.

Img 9759.jpg

Nästa inlägg

IKEA-HACK

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x