Alla hjärtans dag i bilder

Innehåller annonslänkar genom reklam för MqMarqet, Cellbes och Nina Hermansen ArtDesign

Hur firade ni alla hjärtans dag igår? Eller blev det något firande alls? Vi skulle ju åkt på restaurang i Sthlm, på en efterlängtad restaurang. Men, ju mer morgonen gick desto mer kände vi att vi fick dåligt samvete för barnen. Haha, kanske inte så mycket för den vuxna med den lilla. Så typiskt oss faktiskt. Så vi avbokade faktiskt och så lyckades vi få bord hemma i stan istället, Milo kunde följa med.

Kappa (slutsåld), blus HÄR // skinnkjol HÄR (skönaste kjolen jag har) // stövlar slutsålda

Började dagen i Sthlm, möten och sen brassades det hem igen. Tur vi inte bor så långt ifrån Sthlm säger jag, det är lätt att bara åka dit på ett möte och sen hem.

Vi var på Grekiska här i småstaden och åt middag, jäääääättegott. Jag åt fetaostfylld köttfärsbiff med tomatsalsa, tzatziki och ris. Milo åt halloumiburgare och Tony tog tapas av olika slag. Bla friterad fetaost, vitlöksbröd, tzatziki och dolmar. Dom hade fixat så mysigt med massa ballonger och härliga klubbor till barnen.

Åh, det var som att komma hem igen, att börja måla lite glas igen. Vilken terapi. Jag står och målar mina glas och känner hur jag terapeutar mig för fullt. Om jag hinner ska jag ta tag i mina tavlor igen. Jag mår bra när jag får hålla på. Mitt nervsmärtande ben liksom glöms bort i det där, eller glöms bort men den blir sekundär för en stund. Och det är så välbehövligt. Snart kommer de ut till försäljning igen. Varje glas är helt unikt och ingen den andra exakt lik. Jag lägger upp dem kollektionsvis och så hojtar jag när de finns till försäljning.

Nu är jag i Sthlm igen, ska ha en sittning med mitt medium. Första gången jag träffar henne IRL faktiskt, ska bli spännande och se hur den här sittningen blir? Hon är grym, min guide i livet kan man säga. Ser det som personlig utveckling. Berättar mer sen.

Vi hörs sen!

Kram Nina

86
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
S
S
1 year ago

Jättefina glas, hade ingen aning om att du var så konstnärlig! Från vilken tid i arkivet finns det fler bilder på glas och tavlor?

Mimmi
Mimmi
1 year ago

Kan du tipsa om medium? Någon du rekommenderar?

StinaLo
StinaLo
1 year ago

Spännande! Kan man ringa henne el är det besök som gäller? Du måste berätta! Kram❤️

Camilla
Camilla
1 year ago

Berätta om ditt besök hos mediumet !

Micaela
Micaela
1 year ago

Men sååå fina!! 🙂 Du är väldigt duktig!!

niiinis
niiinis
Reply to  Micaela
1 year ago

TACK! ❤️

Fia
Fia
1 year ago

Hur långt har ni till Stockholm?

niiinis
niiinis
Reply to  Fia
1 year ago

Vi bor 7 mil ifrån.

Sofia
Sofia
1 year ago

Bra att ni kunde avboka. Många restauranger tar ut en ganska hög avgift nu om man avbokar mindre än 24 timmar i förväg. De försöker väl stävja otyget folk har att boka bord på flera ställen ”utifall att” och sedan avboka i sista minuten.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Ja jag vet att de hade en lång väntelista och avbokade tidigt på morgonen så det var ok.

Emma
Emma
1 year ago

Ser framemot att få höra hur det gick hos ditt medium. Jag har läst på kring ancestral healing. Det är något jag hade velat sikta in mig på. Tror det skulle vara välgörande. Trevlig helg

Img 1041.jpg

Nästa inlägg

KÄRLEKSMUMSKAKA

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x