ANNONS

Mediumbesöket

Ni var många som var nyfikna på hur det gick när jag var hos mediumet. Tänkte berätta lite mer om det. Jag har gått hos medium regelbundet nu i säkert 1 år, för mig handlar det om personlig utveckling. Hos Miranda (eller Irma som hon heter men jag kallar henne för Miranda) så får man liksom välja själv. Vill jag ha budskap från andra sidan, ställa frågor, bli spådd….jag väljer liksom själv. Oftast så ger dig sig av sig självt när jag väl pratar med henne, oftast så hörs vi på telefon då hon gör dessa sittningar på distans också, men i veckan gjorde jag mitt första besök hos henne. Det var så härligt att få ett ansikte på henne.

Kameran fokuserade på den vackra hissen istället för mig, jag förstår den, så vacker hiss ju. Här stod jag och väntade utanför, hon har sin mottagning på Odenplan. Jag har en förkärlek för trappuppgångar från sekelskiftet. Alltså de stora breda låga stentrapporna, de djupa fönstren som oftast är så himla vackra. Den uråldriga hissen. Ja men så himla vackert ju.

Mötet med Miranda gick jättebra, jag fick svar på mycket funderingar jag har. Grejen är att man går därifrån mycket klokare, och mycket mer säker på vad man ska göra med olika saker som man funderat på. Ungefär som man får en stor skopa med självförtroende och självtillit. Helt klart är svaren självklara från att ha varit ett virrvarr när man kommer dit. Saker man oroat sig för reder liksom ut sig. Hon är grym, kan säga så många saker hon sagt hittills har hänt. Det har blivit så som hon sett. Jag fick tipset om Miranda genom Johanna Lind Bagge, Anders Bagges fru. Vi sågs ju här i Enköping och satt och pratade om henne och Johanna berättade att Miranda är helt galet grym. Jag kan inte annat än bara hålla med. Första gången jag pratade med Miranda så hade vi bestämt oss för att åka till Spanien, det var det första hon sa till mig, jag får in Spanien så mycket. Funderar du på att flytta dit? Snacka om paff jag blev! Hade ju inte sagt det till en enda själ jag och Tony.

Miranda jobbar en del med kort, sen går hon också på kanalisering. Har självklara svar liksom, Älskar’t! Vill du boka henne så gör det genom Instagram, dm:s henne bara. Hennes Instagram hittar du HÄR.

Jag blev så himla inspirerad så jag beställde mer kort till mig. Älskar och dra kort. Hjälper mig i min vardag, hjälper mig när jag mår dåligt, hjälper mig att ta beslut och bekräftar saker om framtiden.

Just den här kortleken hittar du HÄR. Såhär står det om den:

Dessa änglakort har ljusa och positiva budskap och illustrationer, och är speciellt framtagna för att ge högkänsliga personer den uppmuntran de behöver för att våga följa sin intuition. Förutom kraftfulla budskap så ger korten även mod, motivation och självförtroende att göra positiva livsförändringar.

Kan bara hålla med! Exakt så hjälper dom mig. Så söker du något som ska stärka dig kan jag verkligen rekommendera dessa.

Den andra kortleken handlar om attraktionslagen och hur du ska få in det i ditt liv, hur du ska attrahera bra saker in i ditt liv. The law of attraction hittar du HÄR.

Jag fick väldigt fina kort, det här tar jag med mig in i veckan nu. ❤️

Något som är helt nytt för mig är den här formen av rökelser. När vi var och tatuerade oss i Marbella så använde de alltid rökelser där. Då berättade dom om allt välgörande och doften ska vi inte ens prata om, jag ÄLSKAR doften. Istället för rumsspray kan man använda rökelse som ger en sådär mysig behaglig doft som dessutom är välgörande. Dessa rökelser är helt naturliga så inga farliga kemikalier är tillsatta.

Jag köpte dessa 3. Den orangea är Palo Santo rökelse, jag brukar ju elda vanlig Palo Santo (som en träbit som man bränner och blåser ut, otroligt läkande). Palo Santo rökelse är anti-depp, anti-inflammatorisk, lugnande, läkande, värmande och sensuell. Finns HÄR.

Den blåa heter Francincense. Denna rökelse är anti-stress, lugnande, renande, avkopplande, värmande. Finns HÄR.

Den bruna heter Sandal. Den är afrodiserande, anti-depp, anti-inflammatorisk, lugnande, stimulerande, värmande och sensuell. Finns HÄR.

Alla rökelser doftar jättegott! Älskar och ha en brinnande här hemma, jag vet inte hur länge det ryker men det är liksom inte flera timmar, det går åt en del rökelser här hemma. Jag brukar tända en på morgonen och en på kvällen.

Jag köpte samtidigt en sån här fin rökelsehållare. Fanns i 3 olika färger, såg att det var 20% rabatt på den nu. Finns HÄR.

Ja det var allt om sånt här härligt som jag mer och mer tagit in i mitt liv. Så lugnande på så många sätt, något jag mår väldigt bra av.

Nu ska vi äta lunch här hemma. Ha en fin lördag så hörs vi sen.

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
1 year ago

Har medium tystnadsplikt? Tror inte det, va? Man ska tänka på det när man berättar om sig själv och sina funderingar och sitt liv.

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago

Självklart har dom det.

Maria
Maria
Reply to  niiinis
1 year ago

Är du säker på det? Tystnadsplikt som vårdpersonal och präster. Jag tror inte det! Fråga henne och hör vad hon säger. Detta är inte en yrkesgrupp.

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago

Jag har skrivit på ett avtal mellan henne och mig, så ja jag är rätt säker. 😂

Miranda, mitt medium, har 15 år inom skola och arbete inom socialtjänst/familjerätt och frivården. Så för hennes del har detta funnits med i ryggmärgen sedan länge. Ett seriöst medium är väl medveten om både etik och moral vilket är en av de största hörnstenarna i utbildning till medium. Tystnadsplikt är då en självklarhet.

Isabelle
Isabelle
1 year ago

Åh detta är så himla intressant! Älskar att läsa om sånt här!

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle
1 year ago

Vad roligt att du gillar! 😍

Mia
Mia
1 year ago

Hur får man tag på henne?

niiinis
niiinis
Reply to  Mia
1 year ago

Det kan du läsa i inlägget. Har länkat där.

Nästa inlägg

Lobster roll i briochebröd

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x