Några av de tillskott som jag äter

Innehåller annonslänkar genom reklam för Bodystore

Kan ni förstå att jag fick njuta av den här vyn i morse! Himlen är helt magisk, men kolla….det är liksom en dröm av rosa och blå. Nej men jag blir tårögd. Så tacksam för att man fick uppleva den. Jag har lärt mig att verkligen stanna upp i såna här situationer och bara njuta och ta in det. Gud testa det, livet blir helt annorlunda. Nu längtar jag till jag ska få ta på mig skidkläder och gå ut till det där.!

Jag har just tagit en skopa med tillskott. Jag tar en hel hög med tillskott dagligen. Tänkte att jag skulle berätta om en del av det som jag tar och varför.

Magnesium från Great Earth (20% rabatt nu) – Jag har brist på Magnesium och läcker det. Började utan att testa dock och fick en så fin effekt. Magnesium sänker blodtryck, hjälper mot migrän (Milo har ätit i flera år för sin barnmigrän och får aldrig anfall så länge han äter det.) Jag har tipsat många om detta med migrän och jättemånga har blivit hjälpta. Tar bort sendrag och muskelryckningar. Mig har den hjälpt med hur mycket som helst, inte bara förstoppad, fått bort yrsel, spänningshuvudvärk, migrän, ja men så mycket.

D-vitamin från Holistic – Vet knappt var jag ska börja, för detta har vi alla som bor här uppe brist på. Jag har en berättelse om de som börjat ta en rejäl dos av dessa och vad de gjort för dem. En chef på ett företag hade personal som ständigt var sjuka och en av de anställda var varje vinter sjukskriven för depression. Han köpte D-vitamin till alla, förkylningar och influensa var i stort sett obefintligt under vintern och det bästa av allt….han som var sjukskriven för depression jobbade hela vintern och mådde bra. Nej men jag blir så glad att folk fattar att vi måste skjuta i oss D-vitamin på vintern. Jag personligen går ned under isen om jag inte äter D-vitamin och får ledvärk och ont i fötterna. Jag äter dessutom året om för jag solar ju aldrig och har alltid massa solskyddskräm på mig (D-vitamin går inte igenom det) så jag behöver det alltid.

C-vitamin från Ester C – Kommer aldrig sluta äta C-vitamin. Hjälper kroppen att ta upp Järn, hjälper immunförsvar m.m.

Lactovitalis från Holistic – Det bästa mjölksyrebakterierna som finns. 90% av de viktiga bakterierna kommer med till tarmen där de ska vara. Jag med IBS skulle aldrig kunna vara utan. Tar bort svullnad och uppblåsthet, hjälper tarmen att ta upp vitaminer och mineraler ut vår mat.

Ja det var några av de som jag äter. Nu ska jag fortsätta jobba här.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

3 semmelhybrider

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x