FYNDLÅDA och sista morgonen

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon vänner!

Ja jag pyser omkring för mig själv här på morgonen, vaknade jättetidigt. Vi ska ju åka hem idag så jag antar att man är ”resfebrig” eller vad man ska kalla det. Känner mig lite trött och sliten så kanske bra att jag kom upp i tid och kunde starta dagen då det ska packas och fixas idag, kan behöva lite extra tid då och inte stressa sönder. Jag ska dessutom fota klart mina glas idag så jag behöver lite extra tid. Ska bränna glasen nu på morgonen. Wow vad vi har trivts i det här boendet alltså, så himla mysigt. Det enda som saknades om man nu ska vara petig var bastu. Både jag & Tony älskar ju bastu så det hade varit väldigt skönt att få njuta av det också. Men men, man kanske inte kan få allt här i världen och trivsamt har det varit så det räcker och blir över.

Precis lagt på mina eyepatches här (snacka om att det behövs) så jag inte ser ut som en puffig tröttmössa hela dagen.

Måste tipsa dig om den här bh:n, finns HÄR. Det är en av de absolut skönaste jag har. Spänner eller trycker ingenstans, formar brösten fint och är bara så toppen. Jag har den i alla färger, så typiskt mig när jag hittar något som jag verkligen vill ha. Haha, då beställer jag den i alla färger.

Måste också tipsa om deras FYNDLÅDA, såg att jag ju har massor med plagg som nu hamnat i fyndlådan till superpriser. Missa inte!

Världens skönaste jeans på tok-REA HÄR // Blus HÄR (30% rabatt)

Jeansen har jag använt massor, bara älskar dom. Massor med stretch och lite kortare modell som passar så snyggt till en stövlett eller som är till mina Converse. Snyggt i sommar till en sandal eller klack också. Blusen är ett lyckopiller som man blir så glad av, fått massor med frågor varje gång jag haft den på mig.

Sandaler som jag använt massor HÄR , finns i jättefin beige också HÄR (33% rabatt).

Förra sommaren mest använda sandal. Så användbara och passar till allt. Lika snygg till klänningen som till jeansen eller finbyxan. Har även struttar omkring med dom som en innesandal.

Tunika HÄR (50% rabatt)

Världens ledigaste tunika som är lika snygg till tajta jeans eller leggings eller att bara ha den som en klänning som jag haft. Ett användbart plagg som du kan ha året runt faktiskt, älskar man inte såna plagg alltså?

Jeans HÄR (75% rabatt – fattar inte hur de kan vara så billiga???)

Världens i särklass skönaste jeans med massor av stretch, jag vet inte hur många par jag har och i båda färgerna. Bästa bästa, jag tror att jag har typ 2-3 i varje färg. Nu är jag rädd att dom ska sluta sälja dom för att dom är så billiga så nu är jag glad att jag har fler. Tror jag ska beställa 2 par till nu. Haha….nej men visst är det jobbigt när man hittar en modell som man bara ÄLSKAR och så slutar dom sälja den. Buhuuuu…

Pileväst HÄR (50% rabatt) // Teddyjacka HÄR (50% rabatt) // Stickad klänning HÄR (50% rabatt)

Hur mysiga plagg? Jag smäller av. Allt med Teddy är jag så himla svag och samma gäller stickade klänningar. Kan man ha för många? ☺️ Hela FYNDLÅDAN med massor av REA på massor av fint hittar du HÄR.

Nähe! Nu måste jag sätta igång på allvar här. Kl 11 måste vi checka ut och bege oss hemåt. Vi hörs sen.

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
1 year ago

Vad har du för innerbenslängd på Francisjeansen? Jättesnygga verkligen!

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
1 year ago

Jag tror jag har de kortaste. 😍

Ulrika
Ulrika
1 year ago

Hej! Jag köpte sandalerna men de knarrar ju så mycket:) Gör inte dina det? När jag provade dem så hörde min man att jag gick i dem trots att han inte var i samma rum… det är ju lite oroande, vill ju inte ha skor som låter för då använder man dem inte. Jag föredrar alltid skinn men det är svårt att hitta denna modell ( hade VÄRLDENS bästa från Bukela som hunden bet sönder förra sommaren och sen dess har jag letat nya). Ville bara fråga dig innan jag skickar tillbaka dem för knarrskor vill jag inte gå runt i! Ha en fin dag!

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika
1 year ago

Mina knarrande i början, sen tyckte jag att de lugnade sig lite, helt tysta tror jag inte dom är än. Har faktiskt inte tänkt på det så kanske har det tystnat helt? ☺️ Men tycker du dom knarrar för mycket så skicka tillbaka. ☺️

Ulrika
Ulrika
Reply to  niiinis
1 year ago

Tack för svaret! Då kanske det ger dig om du inte tänkt på det nu😉👍🏻 både fina och sköna… man kan ju inte prova dem så länge heller för det känns inte rätt om de ska tillbaka! Ha ha, vilka bekymmer man har ändå😂 alltid är det något😉

Tessan
Tessan
11 months ago

Hej Nina! Såg för ett tag sen att du tipsade om denna bh..å nu tänkte jag göra slag i saken å köpa en sådan..ser väldigt skön ut..men är den normal i storlek? Eller hur upplever du den? Tack för en kanon blogg!! Kram Tessan

niiinis
niiinis
Reply to  Tessan
11 months ago

Jag upplever den som normal, har flera stycken, säkert 5 stycken nu. Så nöjd med den! 👏🏻👏🏻🥰👌🏻

Nästa inlägg

Några av de tillskott som jag äter

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x