Fredagsmyspysig

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cervera och H&M Home….

Fredagspeppen….

ja men den är inte på topp idag. Mer att jag känner mig lite mosig och myspysig sådär. Så kan ju en fredag också kännas, myspysig. Sov för få timmar inatt så jag längtar mest till vi har ätit och jag kan ligga och fredagsgubblura i soffan, haha!

Jag har faktiskt sett ut som ett litet blekt spöke hela dagen. Måste ta tag i brun utan solen igen för nu jädrans är den här finskan nästan genomskinlig.

Jag har förberett lite tacopajer som jag precis ställt in i ugnen. Förgräddade smördegsbottnarna först, hittade ett fryst glutenfritt från Schär som jag testar. Får se hur den blir när pajen är klar?

Tur jag har lite färska örter på köksbänken då jag ju helt glömde fredagsbuketten. Vad trött jag blir på mig själv, haha…. Hur kan man glömma det liksom? Jag som så glatt berättade att jag skulle köpa en fredagsbukett idag då det var så längesen. Var tydligen väldigt längesen med tanke på att jag helt glömde bort det.

Glas HÄR (6-pack, finns även mindre antal) // Tallrikar HÄR (riktigt bra pris just nu) // Servetter HÄR (älskar dessa, finns i fler färger och man behöver aldrig stryka dem)

När det bara är vi tre hemma så brukar jag inte superduper duka sådär, men vinglas (alltid) på fredagar såklart och nån liten servett med servettring är ju trevligt för att fira in helgen. Vinglasen är sååå goda att dricka cola Zero ur av någon konstig anledning. Servettringarna köpte jag när Åhléns hade utförsäljning av julsaker. Dessa är egentligen ljusmanchetter men jag tycker dom är jättefina som servettringar.

Till efterrätt blir det till att frossa i glass. Lidl har en riktigt bra och generös glassdisk. Här hemma försöker vi plöja igenom hela utbudet dom har. De italienska glassarna är riktigt goda, glassbåt kan aldrig bli fel och jag frossar i havreglass. Ska nog festa till det med en glassbåt, det borde magen klara av. Den får helt enkelt lov, en glassbåt är svår att motstå.

Nehej! Nu är snart pajerna klara i ugnen här och vi ska äntligen äta, jag är såååå hungrig. Ska snabbt svänga ihop en guacamole också som vi ska mumsa på till.

Hörni, ja en fin kväll nu.

Kram Nina

60
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
Marianne
1 year ago

❤️❤️❤️

Img 2006.jpg

Nästa inlägg

Fredagslistan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x