ANNONS
Integritet på Tailsweep

När man blir glad av en kommentar!

/

När en kommentar betyder så mycket!

Såna här kommentarer kan ju få en att bli så himla glad! Betyder så mycket när ni felar med er av vad ni testar och vad ni gillar.

Här är recepten personen menar:

Marry me chicken

Grötbröd i långpanna

Stora härliga vaniljbullar

Kycklingkebab med svag & stark sås

Tack för alla fin feedback jag får! Det betyder massor för mig, då känns allt jobb man lägger ned på dessa recept extra kul. Ibland kan en enkel kommentar göra ens hela dag. Samma gäller de där klicken på hjärtat under inläggen. Dom är också så viktiga. Då vet man att man skriver för några som ändå ser det man skriver. Som visar att ”Hey, jag ser vad du skrivit och jag var här och läste”. Lite så…

Det ska ni verkligen veta! Att allt sånt betyder mycket för i alla fall mig. Kan tänka mig att det är samma för mina kollegor i branschen. De dagar då jobbet känns trögt och omotiverande, kanske lyser klicken på hjärtat med sin frånvaro, samma på Instagram eller Facebook… ja då kan det kännas lite extra omotiverande att hålla på. Säger inte att man ska klicka gilla om man inte gillar, det behöver man verkligen inte, men gillar man det man ser eller t ex haft nytta av något recept och tyckt om det, ja då får man jättegärna visa att man gillar.

Nu ska jag jobba vidare här! Håller på och fyller matlådor här hemma för veckan. Så smidigt när man har brådis och inte riktigt hinner.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

2

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00