Tack Sälen för underbara dagar!

Ljuvliga dagar…

….med helt perfekt väder. Så perfekt att jag t.o.m. i förrgår vågade mig på att åka skidor. Jag kände efter, funderade och planerade om jag skulle få till det?

Jag har åkt utför sen jag var väldigt ung och har väl en viss rutin. Tänkte att det ju måste gå om jag tar det väldigt lugnt. Att sitta i den här sittliften upp med det här vädret var verkligen magiskt.

Så himla glad och tacksam för en heldag i backen, det trodde jag verkligen inte. Trodde inte det skulle gå än. Jag känner att min rehabträning gett resultat som gör att jag blivit starkare i bålen, kände mig så stabil i rygg och mage när jag åkte. Häftig känsla, har nog aldrig varit stark där förut.

Vi åt lunch i toppstugan, åt en av de godaste pastarätterna någonsin där, fanns med glutenfri pasta också. Milo var ute och åkte skidor i backen med kompisar så honom såg vi knappt till, vi fick med honom att äta men det var väl det vi såg. Vi satte oss ute vid toppstugan i varsin solstol. Det var så gött och sitta där alltså. Vårens starka sol i ansiktet och bara sitta och njuta. En sån ”spara i minnesbanken” stund!

På eftermiddagen var vi inbjudna på lite afterski hos ett par vänner, så mysigt att sitta ute på renfällar i stolarna utanför deras lägenhet. Älskar att dalmatinern Otis också var med. Vi blev väldigt goda vänner jag och Otis, ja eftersom han fick lite chips av mig. Han älskar nämligen chips.

Såhär satt han mest hela tiden med sina knallbruna snälla ögon och ville ha mer. Underbar hund, gör verkligen inte mitt hundsug mindre. Vi hade så trevlig kväll, kidsen spelade och vi satt och pratade till sent. Så mys!

Igår åkte vi ingen slalom jag och Tony. Däremot tog vi en promenad och tog oss till Gustav Grill & Bar för en köttbulle lunch med den här vyn. Är du där nångång måste du äta köttbullarna, så gott!

Det här gänget hade en liten dryckespaus mitt i skidåkningen. Det här gänget hade två pauser, en lunchpaus och en dryckespaus, men sen kördes det till liften stängde. Helt galet, fattar inte hur dom orkar. Vilken energi man har som tonåring. Önskar man hade ens hälften.

Det var dock inte direkt jobbigt att sitta här hela eftermiddagen igår. Solen har gassat dessa dagar alltså, kändes som vi verkligen hade den bästa turen med vädret.

Sista timman stod Tony uppe i backen och filmade Milos hopp i de där gigantiska hoppen. Skulle aldrig våga, men han körde järnet igår. Oroliga mamma glömde aldrig bort att säga ”Kör försiktigt” varje gång han for iväg. Själv satt jag kvar nere vid roten av backen och lapade den sista solen innan vi tog en promenad hemåt.

Strax bakom Experium bodde vi. Nära och bra, perfekt promenad till Gustav Grill & Bar där vi hängde mest. De backar som Milo åker i ligger precis ovanför där så det är perfekt häng.

På kvällen käkade vi rester (kyltömning) och hade filmkväll (Murder Mistery 2) med bland det godaste jag vet. Vaniljglass med special K. Vet ni hur gott det är? Det är sååå gott. Testa om du aldrig testat!

Nu har vi vinkat hejdå till vår lägenhet och gett oss av hemåt. Hem och fira påsk.

Ska sätta mig och planera maten här nu. Påsk är mat för mig, och efterrätt och goda kakor. Jag tror att det blir lite blandad kompott. Återkommer om det.

Ha en fin påsk nu fina följare. Njut av ledighet (om du är ledig), njut av umgänge (om du umgås) och se till att andas lite.

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 3169.jpg

Nästa inlägg

Bästa recept på tårtbotten

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x