Påsken i bilder DEL 2

Godmorgon!

Sitter i bilen på väg på möte i Sthlm. Tänkte jag skulle visa de sista bilderna från påsken, mysigt värre var det. Längtar nästan tillbaka, allt var så trevligt på något vis. Tror säkert att vädret hjälpte till.

På påskdagen var vi ute hos mina föräldrar på påskfirande. Här hjälper Milo lillkusin Edward med påskäggsjakt. Mamma har ordnat så himla rolig påskäggsjakt. Massa roliga uppdrag som skulle göras och gåtor som skulle lösas, hon hade t.o.m. fått in charader. Bästa påskäggsjakten jag någonsin sett faktiskt. Så uppskattat ju!

Mammas dukning, alltid påskigt till taket hos mina föräldrar på påsken. Älskar’t! Sen älskar jag att komma till färdigdukat också.

Vi grillade i mamma & pappas grillkåta, som jag älskar att laga mat där. Känns som man förflyttas till Norrland i ett litet nafs. Måste måste laga mer mat där känner jag.

Efter maten hade vi pilkastartävling, jag var ”on fire” och kastade som en pilkastarmästare. Haha, vet inte vad som tog åt mig. 😂 Riktigt kul med ungarna också. Vi hann med efterrätt och kaffe också innan vi åkte hemåt. Så mysig påskdag på alla sätt.

Annandag påsk startade vi dagen med en promenad. Så härligt och se hur det riktigt sprakar i rabatterna nu. Den här tiden är verkligen magisk. Du kommer väl ihåg att stanna till och njuta lite av det som är nu, inte bara längta till sommaren utan stanna upp och verkligen andas in allt runt dig nu. Jag försöker verkligen göra det, att ljuset är tillbaka igen…. Bara att det är ljust när man vaknar är fantastiskt. Åh, älskar den här perioden. Efter promenaden var det hem och byta om och dra och titta på Milo som hade fotbollsmatch. Spelade 4-4 mot VIK så det var en spännande match.

På dagen bestämde vi dejt med mamma & pappa ute i Landsberga Gårdsbutik. Åh herre som vi satt och skrattade här alltså….. Fikat var väl ok, så himla urplockat, hörde av några av mina följare att det hade varit det hela helgen. Av erfarenhet vet jag att det är svårt att planera sånt här. På Kaffestugan när vi drev det så hade vi samma problem ibland. Till slut lärde man sig hur man skulle baka för att alltid ha fika, sen var det ofta som t ex kanelbullarna tog slut. Jag bakade mellan 200-300 kanelbullar varje dag, ändå tog det slut. Galet!

Efter fikat tog vi ett varv ute på landet, besökte bl a Sparrtra kyrka och kyrkan som jag och Tony gifte oss i. Sammanträffandet när Tonys mamma & pappa passerade precis när vi stod där var ju lite lustigt. Vi snackade en stund där i solen. Ett härligt avslut på en helt magisk påsk.

Hepp, nu är vi i Sthlm. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
11 months ago

Jag längtar inte ett dugg efter sommaren, tiden som är nu är bäst 🫶

Img 4448.jpg

Nästa inlägg

Gratinerad Kycklinglåda

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x