ANNONS

När det börjar kurra i magen

Godmorgon!

Torsdag redan….. vet ni vem som kommer hem inatt? Min Thedde! 😭 Han är hemma i Sverige på lite jobb så det blir en jättesnabbis bara, ett dygn får jag ha honom hemma. Så välbehövligt på alla sätt och jag är överlycklig även om det bara är ett dygn, vi ska ta vara på det dygnet kan jag säga.

Nu när våren är här…. Ja jag skrev lite om att njuta av våren på min instagram, läs gärna HÄR. Eftermiddagskaffet tas gärna ute nu, så härligt att hitta en plats i solen som ligger i lä och njuta av kaffet. Jag har väldigt svårt att bara dricka kaffe, vill alltid ha något litet smarrigt till. Eller svårt är fel ordval, det är skittråkigt. Klart man vill tugga på något smarrigt. Kan tipsa dig om vad jag brukar njuta av till kaffet. Häromdagen njöt jag av en chokladboll från Dig snacks, deras gottigheter är craving big time! Swedish chocolate ball hittar du HÄR. Innehåller egentligen bara nyttigheter, glutenfri havre, kokosnektar, kakaosmör, kokos, solrosolja, kaffe och havssalt. Så gott till kaffet! Jag har alltid något från Dig snacks gottigheter hemma.

Här är två andra favoriter! Gaaaaalet goda. Perfekt när man börjar bli lite sugen, känns som den mättar ganska bra och så är dom bara för goda! Den blåa är magisk, finns HÄR.

Det finns en till som bara är föööör god också men den åt jag upp till kaffet igår, du hittar den HÄR. Du måste bara testa dessa, sååå såååå goda!

Nu ska jag ta tag i dagen, vi hörs snart igen! Har så mycket som jag vill visa dig, dessutom är det dags för Torsdagstipsen igen.

Kram Nina

66
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Louise Karlsson
Louise Karlsson
11 months ago

Tänk så olika vi är…. jag dricker i stort sett alltid en kopp svart kaffe och aldrig någonting till.

Nästa inlägg

Godaste Vardagsgratängen med fredagstwist

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x