Lillebror gifte sig igår

När jag för 21 år sedan träffade Tony så lärde jag också känna hans lillebror Tobias, han som också blev som min lillebror. Då 19 år gammal drömde han redan om att få gifta sig och skaffa barn, han pratade ofta om det. När Emelie till slut (efter några kraschade relationer) kom in i hans liv, kände vi direkt….att kanske är detta HON. Det var det, det var HON. Igår fick vi då äntligen se lillebror få sin Emelie, och inte ett öga var torrt. Så vackert bröllop ute på underbara Broby gård.

Klockan 13 igår var vi då på väg ut till Brobygård för att äntligen få se Tobias & Emelie gifta sig. Vädret var med oss alla. Inget regn och faktiskt en behaglig värme så vi kunde sitta ute och uppleva det här vackra bröllopet.

Här satt vi förväntansfulla och väntade på att de skulle komma. Att få se solen bryta fram med en halo runt sig kunde ju inte betyda annat än lycka. Vi har haft skyfall efter skyfall de senaste dagarna så att få se den här tajmingen, man kan nästan undra om det finns något mäktigare som styr.

Där kom hon sen med sin trygga pappa vid sin sida. Så oerhört vackert och rörande på alla sätt.

Tobias var så rörd när han stod där och väntade på sin Emelie. Ingen kunde nog hålla tillbaka här. Så fantastiskt att se den där lyckan, helst när man själv vet exakt hur den känns.

Jag kommer till dig…… 🥹🤍👰🏻

Mysigt mingel på gräsmattan efter själva vigselakten. Här fick vi chansen att kramas och gratulera. Fortfarande inte en droppe regn.

Titta så fina dom är. 😭❤️ Tårarna bara rann. Nu är alla Tonys bröder gifta! Så härligt, och det var exakt de dom sa på bröllopet igår Tonys mamma & pappa. De berättade om hur stolta och tacksamma se är över att deras söner alla träffat sina kvinnor, blivit gifta och att de fått många fina barnbarn. De har aldrig gjort skillnad på de barnbarn som är av blodsband eller inte, alla är lika mycket barnbarn. Så rörande för mig som har två sedan innan. 🥹❤️

Min tröstande hand på Tobias fina svärmor som var så oerhört rörd efter vigseln. Där stod vi båda och lät tårarna rinna.

Kul att de var många grabbar i Milos ålder på bröllopet också. Här hängde dem i spelhålan. 😍

Dukningen var magisk, och hela rummet faktiskt. Uppe på ett loft. Så himla himla fint. Tyvärr så fotade jag inte maten. Men vi åt en räk & laxröra på bröd till förrätt, kalventrecote med svamprisotto till varmrätt och tårta till efterrätt. Så gott! Gianni som lagar maten där ute är så duktig!

Många fina tal hölls. Mina svärföräldrar höll ett varsitt och Tony var också upp och höll ett fint tal till sin bror. Thedde som alltid är omtyckt av de små fick en ny kompis k form av kusin Milly. Där satt jag och tänkte att tänk, snart kanske han sitter där med sina egna barn, men den tanken kan man inte hålla särkilt länge innan man börjar gråta floder. 😂

Tack för igår älskade Tobias & Emelie för att vi fick vara med på er stora dag, önskar er verkligen de lyckligaste av dagar tillsammans med er fina familj. 🤍🩶

Den här ligan höll ut längst, Milo, kusin Neo och Thedde. Thedde som avverkat 2 bröllop på 3 dagar, ett i Tjeckien och ett är hemma i svedala. Bra jobbat!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnnaE
AnnaE
16 days ago

Så fint bröllop 💐

Åsa Almberg
Åsa Almberg
16 days ago

Ser inte så många foton.😒

Khadeeja Azhar
Khadeeja Azhar
15 days ago

Aww så vackert och så fina bilder🥰

Annica
Annica
15 days ago

Så vackert! <3

Nästa inlägg

CAVA SANGRIA

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x