Dags för ett typiskt juligt recept. Vad sÀgs om gubbröra? MUUUUMS! à h jag Àlskar gubbröra. Jag brukar kunna skala en kall kokt potatis och sÄ doppar jag den i röran. Eller tÀnk dig en knÀckemacka med skivad kall kokt potatis och sÄ gubbröra uppepÄ. à h herremijee sÄ gott.
RECEPT GUBBRĂRA
125 g ansjovisfilé
4 hÄrdkokta Àgg
1 rödlök
1 dl crĂšme fraiche
0,5 dl majonnÀs
0,5 dl hackad dill
0,25 dl hackad grÀslök
vitpeppar
salt
Gör sÄhÀr:
1) Hacka anjovis, skala och hacka Àggen, skala och hacka ocksÄ rödlöken. LÀgg allt i en bunke.
2) Ha i creme fraiche, majonnÀs, dill, grÀslök och vitpeppar och salt. Var försiktig med saltet dock dÄ anjovisen i sig Àr salt.
3) Blanda samman allt och servera.
Gillar du recepten blir jag jÀtteglad om du klickar i det lilla hjÀrtat under inlÀgget.
HÀr kan du följa mig;
Följ mig gĂ€rna pĂ„ min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HĂR
Följ mig gĂ€rna pĂ„ Instagram med bilder & videouppdateringar i story HĂR
Följ mig gĂ€rna pĂ„ Bloglovin sĂ„ du inte missar nĂ„gra inlĂ€gg HĂR
Kram Nina
Gott.
Jag brukar ha Àpple i min, det blir vÀldigt friskt och gott.
SÄ himla god. Kommer aldrig göra pÄ annat vis
Hejđ
Detta kommer ja att testa, lĂ„ter sĂ„ gott đ
Med vÀnlig hÀlsning Maria
Prova tantröra. ErsÀtt ansjovis med 75gr gravlax o 75gr rökt lax o vips har du tantröra
Tack för tips! đ