KOLAI & powerkvinnor

Hej raringar!

Nu ska jag försöka sammanfatta lite ur livet de senaste dagarna, hÀng med!

Vi Àr ute pÄ galet mÄnga promenader nu. Utmaningen som jag drog igÄng med, gÄ i 30 dagar i strÀck har verkligen fÄtt igÄng oss hÀr hemma.

Blev inbjuden till ett sÄ roligt event. Det var Laila Bagge och Korosh som hade nylansering av 2 nya produkter i Kolaifamiljen. Detta kit stod och vÀntade pÄ hotellrummet pÄ Clarion Stockholm nÀr jag kom.

Snabbt pÄ med morgonrock för att sedan ta oss till Laila och Korosh svit gör en genomgÄng och lite gott att Àta. Jag och underbara Mammasanningar (Vivi) hann och ta ett snabbt glas innan vi kvistade ivÀg.

Efter genomgÄng av de nya produkterna gick vi tillsammans ned till spa:t. HÀr fick vi testa de nya produkterna. Har lÄnat lite bilder av Vimmelmamman (Lotta) som ni ser pÄ bild med mig hÀr.

HÀr har ni de nya produkterna. Jag har testat bÄda och dom Àr helt fantastiska! Vet ni varför? DÀrför att de inte innehÄller massa farligt skit, och man kan anvÀnda dom varje dag utan att de skadar huden. Alldeles snart kommer dessa ut i handeln.

Ni som följer mig pÄ Instagram kunde bl a se nÀr jag visade filmer frÄn den hÀr superfina infinitypoolen. Elin stod bl a pÄ hÀnder pÄ den hÀr poolkanten. Hon Àr sÄ stark och otroligt kontrollerad i sin kropp.

Vi blev bjudna pÄ jÀttegod och frÀsch mat medan vi satt och fick lite genomgÄng av resten av produkterna pÄ Kolai.

Det finns sÄ mÄnga godsaker bland dessa produkter! Jag har en hel del favoriter.

HÄrsprayen Àr sÄÄÄ bra! Blir inte tung Àven om den har bra stadga, alla hÄrprodukter doftar sÄÄÄ gott!

Det rosa schampot och balsamet Àr ocksÄ superhÀrligt! VÄrdande, Äterbyggande och Äterfuktande. HÄller dessutom torr hÄrbotten och mjÀll borta.

Arganoljan, nÀ men alltsÄ. Har du minsta lilla frizz eller Àr minsta torr i topparna. Ta en liten droppe i handen, gnugga ihop hÀnderna och dra sen hÀnderna i dina lÀngder. HÄret blir som nytt direkt, helt galet bra!

Saltvattensprayen, vill du ha volym och fÄ ett jÀdra fluff pÄ hÄret sÄ spraya lite i botten av hÄrstrÄna, föna hÄret upp och ned sÄ har du volym och stadga som rÀcker i en hel evighet!

Torrschampot, nĂ„got av det absolut bĂ€sta som finns. FĂ€rgar inte hĂ„ret ljust, blir inte för mycket voluminösas, utan hĂ„ret kĂ€nns bara sĂ„ mycket frĂ€schare. Älskar!

Av ansiktsprodukterna skulle jag sÀga dom nya som snart kommer, sen Àlskar jag rehabkrÀmen som den kallas. Anti-age utan att ansiktet kÀnns torrt, blir bara Äterfuktat och sÄÄÄÄ hÀrligt. Den hÀr produkten Àr FE-NO-ME-NAL. Har ALDRIG hittat en krÀm som Àr anti-age som INTE torkar ut. Men den hÀr gör inte det. AlltsÄ wow! Min första anti-age som levererar det jag vill ha.

Just nu hĂ„ller jag pĂ„ att testa brun utan solen för ansiktet. Ämen, guuuud sĂ„ bra!

Ett litet extra tips! Kolla in tvĂ€tten frĂ„n Kolai, alltsĂ„ ansiktstvĂ€tten och ”lash extension” tvĂ€tten. OcksĂ„ riktiga höjdarprodukter!

Japp, det var det! Nu fick jag brÄttom, mÄste jag fara ivÀg pÄ fotbollsmatch med Milo. Vi hörs sen.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

NÀsta inlÀgg

Livet gÄr i ett

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x