Guldtofs

I helgen köpte jag Àntligen en guldring till hÄret. Har sett att mÄnga har det runt hÄret och det Àr sÄÄ snyggt. SÄ i helgen sÄ sprang jag pÄ en sÄ dÄ köpte jag den direkt.

20130923-100940.jpg

En fin detalj, inte bara en hĂ€stsvans…utan en hĂ€stsvans med lite klass kan man sĂ€ga. 🙂

20130923-101030.jpg

20130923-101039.jpg

Till det sĂ„ har jag SÅKLART matchat det med mitt guldhalsband med barnens namn frĂ„n Relaterade

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Samantha
Samantha
10 years ago

Snyggt!

Jag missade ditt samtal med en halv sekund igĂ„r 🙁 Jag kommer Ă„ka in till stan en svĂ€ng idag efter lunch sĂ„ ring igen om du vill att jag tar med mig mattan dĂ„!
Annars hörs vi bara om en ny tid, ingen stress, den har legat i förrÄdet i tvÄ Är sÄ den blir nog inte ledsen av att ligga dÀr ett litet tag till

Jenny
Jenny
10 years ago

Hejsan! har en frĂ„ga angĂ„ende hĂ„rförlĂ€ngning. Jag gĂ„r ocksĂ„ varje morgon och vill helst shamponera hĂ„ret varje dag, iaf skölja ur det. Hur gör du efter promenaden? Antar att löshĂ„ret slits mycket av att shamponeras ofta. Är sugen pĂ„ att testa hĂ„rförlĂ€ngning men osĂ€ker dĂ„ jag gillar att trĂ€na mycket.

Kram / Jenny

Niiinis
Reply to  Jenny
10 years ago

SĂ€ger bara torrschampo! Jag kan absolut inte tvĂ€tta hĂ„ret varje dag, det skulle vara katastrof för mina extensions. Jag sprayar med torrschampo i rötterna bara, tvĂ€ttar tre dagar i veckan (ibland tvĂ„ nĂ€r jag behĂ€rskar mig). 😉

sofia208
10 years ago

MYCKET snyggt!! 🙂

NÀsta inlÀgg

Morgonpromme och en lÀsarfrÄga

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x