Snabb hjĂ€lp för glĂ„mig hud – Loreal Nude Magique!

Nu tÀnkte jag tipsa om en grej igen!

Detta Ă€r alltsĂ„ den nakna sanningen. Den bilden till vĂ€nster. SĂ„hĂ€r ser jag ut nĂ€r jag Ă€r helt osminkad, nĂ€r jag inte har nĂ„gonting alls i ansiktet. Jag har en 41 Ă„rings hud, sĂ„ Ă€r det ju. Du som Ă€nnu Ă€r i det hĂ€rliga 30 eller kanske t.o.m 25. NJUUUUT sĂ€ger jag. SMACK sĂ€ger huden nĂ€r den börjar ge vika för Ă„ldern och tyngdlagen. NĂ€r collagenet inte lĂ€ngre finns i samma utstrĂ€ckning och nĂ€r Ă„lder börjar ta ut sin rĂ€tt. Jag ska helt Ă€rligt sĂ€ga att jag Ă€r rĂ€tt nöjd Ă€ndĂ„. Även om jag solat mycket i min ungdom Ă€r huden helt ok. Inga jĂ€tterynkor Ă€nnu men helt klart sĂ„ har jag linjer och det börjar synas att jag Ă€r 40 + liksom. Även om det bara Ă€r 41. Hihi… 🙂 Men men, sĂ„ Ă€r livet……och tyngdlagen. 😉

TÀnkte jag skulle visa skillnaden pÄ fÀrgen i ansiktet med denna produkten. Det Àr en rÀtt festlig BB cream frÄn Loreal. Den Àr nÀmligen helt vit inne i tuben och nÀr du trycker ut krÀmen sÄ Àr den vit.. Det Àr smÄ smÄ lila kapslar i krÀmen som tar bort det som Àr gult och grÄtt i ansiktet, dvs det som Àr glÄmigt och trist och ger istÀllet lite lyster. Det Àr nÀr den kommer pÄ huden som den riktiga förÀndringen hÀnder och den blir som en tunn hÀrlig foundation. Den Àr pigmentanpassad och ger dig den fÀrgen du ska ha. Den ger ocksÄ fukt under hela 24 timmar. KÀnner att den Àr förbaskat dryg ocksÄ sÄ du behöver inte alls mycket. En frÀsch produkt helt enkelt. GILLAR!

Denna Ă€r perfekt vardagsunderlag tycker jag. NĂ€r det Ă€r finfredag t ex sĂ„ anvĂ€nder jag min Lancome. Men till vardags Ă€r en sĂ„n hĂ€r helt perfekt. PĂ„ bilden har jag inte ens smörjt in mig med min vanliga krĂ€m under, bara haft pĂ„ den hĂ€r direkt efter ansiktstvĂ€tt. Hur smidigt? Vill man kan man ju ha pĂ„ concealer under och sen ha pĂ„ ett lĂ€tt puder uppepĂ„ sĂ„ Ă€r man ”hemma” och fĂ„r lite mer tĂ€ckning. Men annars sĂ„ rĂ€cker liksom det hĂ€r. Jag smetade pĂ„ den igĂ„r nĂ€r jag skulle gĂ„ till apoteket, sen inget mer. DĂ„ kĂ€nner man sig Ă€ndĂ„ llite mer ”klĂ€dd” som jag brukar sĂ€ga. SPF 12 Ă€r det ocksĂ„.

20140303-135036.jpg

Du hittar den pÄ min hÀrliga nyfunna butik bubblebox.se. 

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
10 years ago

Du ser ut att ha jĂ€ttefin hy ju 🙂 o tack för tipset!

Konstigt tips
Konstigt tips
10 years ago

TrÄkigt att du tipsar om produkter som innehÄller parabener tycker jag sÀrskilt nÀr du verkar vara sÄ nojjig över att ha solat mycket sÄ du tror du fÄtt hudcancer bör du inte undvika att tipsa om sÄnna hÀr produkter ocksÄ dÄ?

Niiinis
Reply to  Konstigt tips
10 years ago

Inte ens jag orkar vara rĂ€dd för allt i livet, inte ens jag…..

Maria
Maria
10 years ago

Tycker du oftast skriver bra, men jÀvlar sÄ mycket reklam det har blivit den senaste tiden. KÀnns som om det Àr var tredje inlÀgg.

SkittrÄkigt.

Viola
Viola
10 years ago

Jag blir lÀtt röd i ansiktet, speciellt efter att ha suttit framför datorn en hel dag, sÄ jag testade Loreals CC cream, anti red. Men sÄÄÄ bra! Och ett grymt snÀllt pris!

Lotta
10 years ago

Tack fina Nina för att du delar med dig av din ibland kaotiska men vÀldig normala vardag. Tycker det Àr alldeles underbart att lÀsa och se att andra har det precis som mig. FortsÀtt med den underbara blogg du har. Vill man inte lÀsa den sÄ kan man lÀsa nÄgot annat

Lotta
10 years ago

Tack fina Nina för att du delar med dig av din ibland kaotiska men vÀldig normala vardag. Tycker det Àr alldeles underbart att lÀsa och se att andra har det precis som mig. FortsÀtt med den underbara blogg du har. Vill man inte lÀsa den sÄ kan man lÀsa nÄgot annat

NÀsta inlÀgg

Godmorgon semmeldagen

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x