BlĂ„ tossor – Smurffötter

blÄa_skoskydd_blÄ_tossor_skoskydd

Ja vad sÀger man?

KĂ€nner du igen dig? Idag var det en sĂ„n hĂ€r dag. Jag tĂ€nkte pĂ„ det nĂ€r jag satt och vĂ€ntade pĂ„ att Milo skulle sluta. Satt och tĂ€nkte att jag sĂ€kert gĂ„r ut med dom…. Ă„ sĂ„ gör jag det! Johanna, en annan mamma pĂ„ skolan, stoppade mig nĂ€r jag körde ivĂ€g med bilen. Jag vevade ned rutan pĂ„ bilen och ba:

”Ja, vad har du pĂ„ hjĂ€rtat!??”kvittrade jag.

”Niiiina, du har dom blĂ„a tossorna pĂ„ dig!” hojtade hon skrattande!

HAHAHAHAHAHA….dĂ€r satt jag och var snabb som blixten och körde med mina blĂ„a faror pĂ„ fötterna. 🙂 Men Ă„h, hur mĂ„nga gĂ„nger ska man glömma dom pĂ„?! Tur var vĂ€l att det inte var snö, dĂ„ hade jag trillat ocksĂ„. SÅ kul, la upp bilden pĂ„ min FB dĂ€r jag tackade Johanna som hojtade till. DĂ„ berĂ€ttade hon att hon gĂ„tt över hela torget efter att hon varit hos tandlĂ€karen med ett par en gĂ„ng, OCH cyklat hela vĂ€gen hem. Haha, alltsĂ„ alla har nĂ„gon sĂ„n hĂ€r berĂ€ttelse om dessa blĂ„a tossor!

Har du glömt de blÄ tossorna pÄ nÄngÄng?

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

NĂ€ aldrig . Men jag har sett andra som gjort som du. 🙂 du en frĂ„ga fĂ„r man önska fler saker man skulle vilja du skrev om? Eller fick du nog igĂ„r? 😉

Ewa
Ewa
8 years ago

Hej. Jag hade hĂ€mtat dottern pĂ„ förskolan sen Ă„kte vi direkt till Ica och storhandlade (jag tyckte dĂ„ att en del mĂ€nniskor tittade konstigt pĂ„ mig ). NĂ€r vi kommer hem ca 1,5 h senare och jag ska ta av mig skorna DÅ mĂ€rker jag de blĂ„ tossorna, efter det sĂ„ glömmer jag inte att ta dem innan vi gĂ„r frĂ„n förskolan. Ewa.

annelie
annelie
8 years ago

Hahahahahahaha been there done that. 🙂 Inte bara en gĂ„ng heller.

NÀsta inlÀgg

JulklÀnningar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x