MÅNDAGLISTAN

Godmorgon godmorgon Måndag!

Känns som denna veckan kickade igång i världens fart hemma hos oss. Jag vaknade upp och kom på att jag missat att skicka in ett utkast i helgen och störtade upp ur sängen i morse. Piuh, vilket jäkla uppvaknande, men är det inte helg till kl är 8 på morgonen tänker jag. Haha…. jag skicka i alla fall in det innan 8 så nu hoppas jag allt är ok. Hade inte skrivit upp det i almanackan och när jag inte gör det så är det som det är förintat i mitt huvud. Så hemskt!

Tänkte kicka igång veckan här inne på bloggen med en MÅNDAGSLISTA, ja som jag brukar numera. En skön rutin jag fått in.

1) Hur ser din dag ut idag?

Just nu sitter jag och väntat på pappa hemma hos dom. Han är och hämtar sin hjullastare och sen ska jag köra honom till bilen. Så glad att jag mest jobbar hemifrån så jag kan rycka ut och hjälpa till där det behövs. Mamma jobbar nämligen på måndag och onsdagar.

Men snart blir det lite ändringar, jag skulle ju berätta något skoj för er igår. Jag har nämligen blivit med ett annat jobb nu också. Jag ska jobba åt en vän och hennes nystartade företag 2 halvdagar i veckan, så nu ska jag få kvista till storstan 2 dagar i veckan och jobba på kontooooor och gå på möten med en portfölj. Så jäkla kul! Vi börjar med en månad och är det bra och det funkar för oss alla kör jag till sommaren! Jag är superpepp!

2) Vad var det bästa med förra veckan?

Kalaset hos Thedde vi var på igår!

Kolasnittar

Jordgubbsgrottor

Browniemuffins

Jag bakade alla hans favoriter och lite till, packade en stor IKEA påse full och sen åkte vi mot Uppsala.

Alltså tack för tipset med necessärer i väskan! Vilken ordning jag har nu. Full koll på allt. Älskar’t!

Dukade upp hemma hos Thedde tills gästerna kom.

Halva tjocka släkten samlades. Så mysigt att få umgås och framförallt AE Theddes nya lägenhet!

Någon i familjen saknar sin storebror djupt och ville helst sitta så nära det gick hela tiden. Han fick dessutom en Storvretatröja (Theddes lag som han tränar) så lyckan var total.

Massa presenter blev det med. Vår present ser jag fram emot. Vi har snott honom en heldag i maj för massa skoj!

Efter kalaset for vi iväg för att se Theddes lag spöa Stenhagen med 4-3. Stundtals så spännande så Milo inte vågade titta. Mamma för alltid tur med sig så jag kände på mig att de skulle vinna. ❤️

Urmysig dag i Uppsala med alla ungar och min rotfamilj. Kan inte bli en bättre dag!

3) Någon Instagram att tipsa om?

Min

4) Hur var helgen som gick?

Toppen! Förrådsrens, vi fick ut möblerna på altanen så nu är vinterförvaringen borta. Sen vår mysdag igår.

5) Vad åt du till frukost?

Sån jäkla noja på smoothie nu!

6) Hur ser din klädsel ut just nu?

Myskläder ända in i kaklet!

7) Planer för veckan?

Jobb, fikadejter, möten, frakta möbler, fixa naglarna och fransarna, träning för min del och så om Milos förkylning ger sig så blir det en del fotbollsträningar för han.

8) Dagens känsla?

Känner mig rätt så stark mentalt men en jäkla smärta i bäckenet. Pms:en har gett mig smärtor i bäckenet igen. Fattar inte varför? De försvann ju i flera år men nu är de tillbaka. MÅSTE ta mer av min progesteronkräm nu! Varför gör jag inte bara det?

9) Dagens tips?

 Just nu har Ideal of Sweden ett erbjudande. Köp 1 mobilskal och få 1, köp 2 och få 2 osv. Älskar deras skal!

2. HERE / 3. HERE

2. HERE / 3. HER

10) Dagens feelgoodtips?

Ja förra veckan så tipsade jag om att man skulle skriva något fint och bra om sig själv varje dag. Såhär blev det för mig:

* Idag är det en dålig dag och du har varit ledsen men ändå har du gjort massor. Du har kämpat på och sett till att dagen ändå blev ok.

* Duktig jag är som tränat idag. Även fast det är läskigt med all pulsstegring och allt så kämpar du på. Heja dig!

* Vad glad jag är att jag kämpat på fast jag haft PMS idag. Ibland kan mindset göra så mycket åt ett mående som man egentligen inte kan rå över. Starkt jobbat!

* Bra att du bet ihop idag och inte blev irriterad även om du hade anledning. Känns så mycket bättre efteråt. Man känner sig större som människa och den känslan är skön!

* Bra att du tog dig tid och gjorde andningsövningar i morse. Du vet ju hur gott de gör för dig och att du får en helt annan start på din dag!

*Känner mig så lycklig över vad jag åstadkommit med min stjärnfamilj. Det har inte alltid varit lätt men din kamp för det gav resultat till slut och idag är det så jäkla bra ju!

* Så skönt att du inte stressade upp dig inatt när du hade svårt att sova. Det gör ju inget att sova dåligt ibland. Du fick dessutom kolla din nya serie i flera timmar.

Varje dag har jag varit tvungen att skriva något positivt om mig själv och dagen. Det var effektivt och kommer nog vara något jag ska fortsätta med. Det blir som en bekräftelse på att varje dag är något bra som handlar om dig själv. Det boostar mer än man tror!

Nu kom pappa så nu måste jag dra iväg! Senare ska jag fika med min Carola, så mysigt!

Hörs senare.

Kram Nina

13
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
5 years ago

Kul med nytt jobb – grattis. Hoppas du berättar lite mer sedan vad du gör där.

Tänker på det här med halvdagar, hur praktiskt är det egentligen? Med restid fram och tillbaka lär ju hela dagen gå åt eller? Fast du är ju supermorgonpigg och effektiv så du hinner säkert ta till vara hela dagen.

niinis
niinis
Reply to  Sofia
5 years ago

Åker med Tony som jobbar i Sthlm, vi lämnar Milo kl 08 sen hämtar vi honom 14. Så riktigt hela dagen går inte åt. Vi bor ju vara 45 min från Sthlm. Som att bo i en förort nästan.

lena
lena
5 years ago

Haloj
Tränar sonen Storvreta…. måste han ju varit i Växjö o mött Wipers 🙂

niinis
niinis
Reply to  lena
5 years ago

Har han säkert!

Susanne Ljungné
Susanne Ljungné
5 years ago

Lycka till med nya jobbet! Tack för alla Fina tips och recept du delar med dig!! Hoppas värken ger med sig och att du mår bättre snart!

niinis
niinis
Reply to  Susanne Ljungné
5 years ago

Tack snälla! ❤️

Anne
Anne
5 years ago

Oj oj så mycket gott på faten:)
Hur länge var erbjudandet på mobilskalen? Var in och tänkte beställa men fick ingen rabatt..

Ha de gott//A

Nästa inlägg

Kalasdag och bakstuga

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x