Sweeeeeet FRIIIIDAAAAYYY!!

Igår var vi o tvättade lite igen…. förhoppningsvis var det sista vändan med tvättkorge kånkning, annars lackar jag fan ur på riktigt!! Nu går en era  med jäkla tvättstugefaschister i graven, förhoppningsvis EN JÄVLA LÅNGT TID framöver!

Under årens lopp har jag varit med om följande faschister:

GAMMTANT FASCHISTEN:
Hon är en tant nånstans mellan 85  – 105 år. Hon har ägnat sina sista år i livet till att "ta hand om" tvättstugan, hon är chef för tvättstugan helt enkelt. Utan att någon ens frågat eller för den delen betalar henne för jobbet. Hon är överdrivet noggrann med tiderna, är det så att du går över din torktid med 1,5 minut blixtrar hennes gråstarreögon och hon hytter med sitt krokiga finger och förklarar att "Ni ungdomar minsann ska veta hut och hålla tvättiderna". När jag frågar om hon tänker börja sin tvätt-tid med att torka så vänder hon sin kutiga rygg mot mig o knatar iväg i sina illaluktande stödstrumpor! Då har jag sån lust o skrika lite åt henne och oxå fråga om hon inte ska tvätta sina jävla stödstrumpor nångång…men jag är tyst och biter ihop! Pallrar ihop min blöta tvätt och bär upp dom dessa 90 trappor. GUD NÅDE om du dessutom struntar i att städa….. då tror jag hyresgästföreningen får höra ett o annat. Jag biter dock ihop…..

"JAG SKITER I ALLT" UNGDOMSBRATZ FASCHISTEN:
En kille i typ 22 års åldern som ganska nyligen lärt sig tvätta på egen hand. Hans morsa har tvättat hans skitiga kallingar tills för nån månad sen. Bratz pojken har precis fått en egen lägenhet….. Han bokar upp sig på en tvätt-tid OFTA, han måste tvätta Frank Dandy kallingarna OCH fred perry tröjan till varje helg då han ska ut o ragga 18 åriga brudar. Det värsta är nog att han helt glömt bort att han tvättat….. Där får man ta ut hans frank dandy VS fred perry tvätt och är jag på bra humör slänger jag in det i torken åt han. Är jag på dåligt humör har jag lust o slänga fred perry tvätten i ett träd på gården, men jag biter ihop…. När han glömt bort att han torkat frank dandy så är det ju rätt lätt att lyfta ur det bara. Men, lite tuppjuck får jag av att jag måste rengöra torktumlaren på hans frank dandy VS fred perry damm. Ibland skulle jag vilja slappa till Frank Dandy pojken över munnen och dra han i örat och lära honom veta hut! Men jag biter ihop….

2 BARNSMORSE FASCHISTEN SOM JOBBAR HELTID (dvs JAG):
Hon är en heltidsjobbande/ mammaledig morsa nånstans i 30 – 40 års åldern. Hon sliter ihjäl sig för att hålla tiderna i tvättstugan….. hon får skäll av gammtantsfaschisten titt som tätt, o får hon inte skäll så får hon ta reda på bratzens tvätt. Hon försöker städa tvättstugan fast ungarna skriker i diverse barnstolar och i värsta fall sitter o luktar bajs. Bajset svider i rumpan vilket gör skriket outhärdligt…… men hon "ska bara" kasta ut bratzens tvätt först. När hon sen ska bära upp diverse tvätt och barnstolar trillar ofta nån strumpa eller två ur tvättpåsen…. det är dom strumporna man sen hittar i tvättstugan. Så länge det inte är menstrosorna är man nöjd….. MEN, vi biter ihop och fortsätter vecka ut och vecka in….

HÄR SKA INTE BITAS IHOP NÅT MER! NEPP…… nu tar inte jag hänsyn till nån jävla gammtant eller nåt jäkla bratz, jag tvättar hur, var & när jag vill!! Jag låter tvätten ligga i tvättmaskinen i 3 veckor om det e så…. jag torkar dygnet runt om jag vill dessutom behöver jag fan inte rengör nån annans jävla skit mer!

 
Trevlig helg…image14.. och puss påer!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Aaaah….solen!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x