Glädjeämnen

Saker att glädjas åt:

*Thedde har kommit in på fotbollsklass till näta år! Igår när jag skulle lämna in lappen man tackar jag till klassen på, hade Thedde skrivit: "Tack för att jag får chansen i fotbollsklass : ) ". Det fanns ingen ruta för egna kommentarer….. han skrev det av ren glädje. Min TUSSE!!

* Igår kl: 10 fick jag mess från min vän Sarah: "öppen 5 cm, gör inte ett dugg ont ; )" Nästa mess kom kl: 11.30: " Är i epiduralhimlen, allt är skitbra…men snart smäller det. Älskar Dig." Blev bara tvungen att svara: "När det känns som du vill skita på dig är det nära…." 😀 Kl. 22:15 kom nästa mms: "Vår prinsessa…. och en underbar bild på en liten tjej."

ÄNNU EN PRINSESSA FÖDD.

                                                 image17

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grrr…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x