Rusningstrafik a la Niinis!

Såg en tjej i morse… som sjöng medan hon promenixa på gatan. Hon hade musik i öronen…. det såg trevligt ut.

Igår när jag gick hem från jobbet sjöng jag oxå….. lite för högt tror jag såhär i efterhand, tänk om nån hört? Men, jag kan helt enkelt inte låta bli….dessutom kan jag rycka med kroppen oxå, det ser nog helknäppt ut men jag skiter i det…ere en bra låt så ere! : ) Nåt som är lite läbbigt är när det svischar förbi en cyklist…nära….då håller jag på o skiter på mig av rädsla! Att jag aldrig vänjer mig….? Dessutom trodde jag att en bil med trasigt avgassystem var på väg om…men den kom aldrig…så jag vände mig om o där var det tomt. Ahaaa…det var i låten…… 😀

O så igår, när jag gick där sjungande och i min helt egna värld dök det upp en bil vid min vänstra sida…. den körde otäckt sakta, sådär sakta som att dom ska kidnappa mig o rycka in mig i bilen. Sneglade lite åt vänster o såg en kvinna som satt o vinka och sa nånting som inte var hörbart då jag hade plopparna i öronen. Röck ur dom fort…. hon behövde fråga efter vägen…

Undra om man nångång blir missförstådd? Att dom tycker att man är en idiot för att man är så nonchalant? Rycker konstigt när man går? Sjunger högt för att i ena sekunden börja prata (när nån ringer)?

Se där…..tänk vad kul man kan ha bara av o ha lite musik i öronen i rusningstrafik?!

Puss

image18

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu hänger vi hoppet på Dr B!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x