Weekend!!

Halv 2 idag börjar helgen…. slutar ju halv 2 numera!!! WIIIEEE…..

Då ska jag in på ICA MAXI, aaahh…. fattar inte att jag går in där en fredag eftermiddag när ALLA andra oxå är där. Hur mycket vuxenpoäng är det inte o handla med scanner??? När jag var liten så var jag helt galen i o leka affär, jag hade en kassaapparat med lådsaspengar, jag satt ALLTID i kassan o kompisarna fick va dom som handla. Jag gjorde om mitt skrivbord till en kassadisk, tror att mina kompisar tyckte det sög o leka med mig eftersom jag bara ville leka affär jämt…. nu har min barndomsdröm gått i uppfyllelse lite iom scannern, då får jag lådsas lite igen ;)… harkel!

Helgen bjuder på LETS DANCE, innebandy, reunion med brudarna från när jag var 17-20 år nånstans…..

Heja RICKARDSSON!

Reunion kalaset kan bli kul….shit o träffa alla skator nu?! En del har fött ungar, en del har hunnit separera…jahapp…jag verkar ju va en av dom! 😉 Nää…kul o se va alla gamlingar håller på med idag? Förr….. så var vi ett farligt gäng partyharar som hade riktiga schabrakfester. Vi hyrde källaren med pool på stadshotellet och hade värsta lekarna….. på den festen råkade jag raka hela smulan, skulle fixa lite bikinilinje men var nog för packad för o raka mig! 🙂 Sen flöt det hår i hela duschen som tjejerna försökte springa ifrån…. hahaha, låter som jag hade värsta busken! Hahaha….

Sen, kastar vi oss i ämnena här, så har Thedde innebandy cup…med pojkar -95 som är ett år äldre än han. Han är såå stolt när han får lira med dom….. för o inte snacka om morsan hans… "Ja, det e min son där borta i målet" o så kastar jag lite med håret! 🙂

Här har vi godingen in action!!!

image27

Å så fotot med laget…..

image26

Ha nu en underbar helg…

Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Maria

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x