Överraskning?

Haha, ja…. min pappa fyller år på torsdag. Inte jämt….bara 57 år :). Mamma ringde i veckan o var så laddad, hon hade minsann kommit på en så himla bra födelsedagsöverraskning till pappa. Det här med att köpa prylar till nån som har allt i världen är så blasé så nu har hon kommit på att upplevelser är så himla mycket bättre! Vi skulle åka limousin till Stockholm, samla ihop lite folk på vägen o gå ut o käka fint i storstan….

Vi drog igång värsta pådraget, leta limousin…ringa runt till alla…. boka bord på restaurang. Sen har det gått ett par dagar, jag lämnade vid där limousinkillen skulle ringa och bekräfta hyran av limon till mamma. Idag ringde jag o kolla med mamsen….var är vi på väg??

"Jo" sa mamma….. "jag checkade med pappa i veckan här o tänkte jag skulle kolla hur läget var och om han hade några önskemål." Pappa hade svarat: "Ja, jag är så jäkla sliten så jag vill ABSOLUT inte åka nånstans, bara hemma med de närmaste".

RIDÅ

Så nu har vi blåst av hela skiten…. jodåsåattteeee…bra att mamma kolla kan jag känna!

Nu sitter hon o beställer nytt kök istället! O farsan får väl som vanligt nån onödig pryl…

Puss på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Reunion fest 2008

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x