Inc. Nina här…..

FREDAG:

Lets dance med chicken fajitas….familjen samlad, Elliot vill att Danny vinner….. Thedde, tony o jag håller på Rickardsson! Återstår att se….

LÖRDAG:

Flänga o fara….. 11.00..tittar på nykläckt bebis! SÖÖÖÖT så det gjorde ont….
13.00 Thedde fotbolls-skjutsning
Hem o fixa i badrummet……
Ut till svågerska o svåger o kolla Melodifestivalen!

HELT RÄTT LÅT VANN!! WIEEEEEEEEEEEEEEEE….FÖR EN JÄKLA GÅNGS SKULL! NOG OM DET…..

SÖNDAG:

Bauhaus o köpa fog…bestämde mig för ett trappräcke, kommer bli sjukt snyggt!
Skutsa Thedde till fotboll……. Ut till svåger o svägerska igen för o fira svägerskans födelsedag.
16.00 tränarmöte!

SEN TATUERADE JAG HUSBANDET!!!

JA NI LÄSTE RÄTT…..

Jag har gjort en tatuering på min man, ett spader med eldflammor, ca 20 cm hög! ……. HELT SJÄLV!!! Wiiiiiiiiieeeeeeee…..det va så galet kul…vet inte om det berodde på aggretioner som kom ut eller om det var att jag fick göra han lite illa ;)…men så rååkul! Den blev hyfsat bra…ska fixa till den vid ett anant tillfälle, ska läka först! Jag märker att jag är något av en perfektionist….jag är inte nöjd förrän jag tycker den är perfekt!

Det här har ju jag funderat på att göra lääänge…. var t.o.m på väg att köpa en maskin förra sommaren…men renovering av huset kom i vägen så det liksom rann ut i sanden! Nu har husbandets lillebror köpt en maskin o kom över igår kväll….  Jag fick testa på ett test-skinn i några minuter, sen ritade jag upp motivet o började köra på….

Ny karriär på gång! TJOHOPP!

Nu ska jag köpa egna grejer på blocket….

Måste leta….

Ha en bra måndag mina vänner!

Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

16 ÅR?????

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x