Barneriets missöden….

Eftersom Garbo gumman frågade tänkte jag att jag skulle förklara det lite lite närmare!!

Jo, Dr B har ju tagit över 12 rör blod på mig, testerna är nog ett 20 tal. Ett utav testerna hette TNF-Alfa värde! Det är det värdet som avgör hur vårt blod koaguleras och även hur hög immunitet vi har. OM det värdet är förhöjt så kan det ha en avgörande betydelse i början på graviditeten.

När man blir gravid så bildas små blodproppar för att behålla fostret därinne i livmodern, om man har ett sånt förhöjt värde som jag har så kan det medföra att blodpropparna blir för stora och gör att fostret stöts ut….

På nåt sätt så hoppas vi på det nu! För det är väl vår enda chans i livet att lyckas behålla vårt pyre nästa gång!

Apoteket…here i come!! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Svar från Dr B!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x