Thailand…only a dream!

image56

Fick se några bloggare som bjöd på härliga bilder ifrån sina underbara Thailands resor!!

Jag har bilder från CYPERN, oki…inte helt fel det heller men….det är inte THAILAND!

Många i vår håla har det som en sport, ja alltså…. att åka till Thailand, tror tamejtusan att 90% av mina vänner varit där allihop.

Jag är en av de 10 % som aldrig vart där…

Det planeras och snackas om detta lilla paradis i månader innan det är dax att åka, man planerar hur många par jeans man ska köpa, hur många massager på stranden man ska ta eller om hennatatueringen ska sitta i svanken eller på foten!

Själv planerar jag att betala räkningar och om jag hinner städa innan fredag?

Man tar med sig INGEN PACKNING…för det "behöööövs junte…de e ju så jäääkla billigt dära" har jag hört mig less på….

Här är det då FAAAAAAAAN inte billigt!!

Min mobil dryper av mess liknande: "Hej..underbart här…klockan är 12 på natten o vi har 29 grader varmt, vi njuter i några veckor till…"

Själv står jag o gräddar våfflor, snöflingor lika stora som katten hemma dinglar ner o gör vår gård helt vit, typ 4 månader försent!

Men….JAAA E INT BITTER!!

Jag skulle oxå åka dit om jag slapp den förbannade resan i detta helvetes flygplan! Jag har några valmöjligheter….

*  Söva ner mig
*  Ta valium…så jag blir sövd
*  Supa mig redlöst packad…. så jag blir sövd

Är man en familj dåra….me ungar o grejer vet jag inte om det är så aktuellt. Visst, skit trevligt för mig o rumla runt packad, sjunga lite….ta några dancemooves….köra "Jag har aldrig" me grannen……berätta högt o ljudligt om mitt o husbandets sexliv…….bli sentimental och gråta en skvätt när jag berättar om barnen…..  men vet inte om ungarna och husbandet skulle digga det!

*drömmer om Thailand*

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Madonna + Justin Timberlake = SANT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x