Elaka kvinnor!

Aaaaaah LEDIG…..smaka på det ordet! Börjar med ett skönt L…fortsätter sen med ett lent Eeeeee……. D känns nästa lite hårt i sammanhanget men rätas ut av ett strikt I för att landa i gungande G. VAH…är det inte ett skönt ord så säg?!

Solen gassar ute…. okej, vyn blir lite förstörd då jag kollar strax utanför fönstet för där ligger en sån jäkla sophög av allt bråte som blivit av badrumsrenoveringen….men…skit i den nu…. vi ska till återbrukat imorn har jag bestämt!

Ett skönt ljud av tvättmaskinen och torktumlaren ljuder i rummet, dom är ÄNTLIGEN igång….TACK MICKE FÖR ETT FANTASTISKT JOBB……Tack Ulle för att vi fått låna din gubbe några kvällar……..ni vet inte hur mycket det betyder för oss!!!!! Har redan börjat planera tack middagen……;)

Jag hör dock inte ljudet av torktumlaren så noga då Elliot dammsuger upp myrorna vi har på golvet. Jaja….rätt åt dom….. dom kan ligga där i påsen o gotta sig på smulor istället för o gegga ner våra golv. Vafan får man myror för? Var lägger man mygiftet…utanför eller inne….. dör katten av giftet? NOLL KOLL fast jag är husägare!

Katten är så ointresserad av myrorna oxå…kan han inte äta upp dom? E inte det kul…eller gott?

Kräsna kattskrälle….

Jag var med om en rätt annolunda grej igår….. Jag fick ett massmejl som jag till en böjran trodde var ett skämt. Ju längre jag läste på mailet desto mer övertygad blev jag m att detta inte var något skämt utan ett rent och ramt "Säga rakt ut vad man tycker" mejl. Jag blev kallsvettig och nervös…

En utav mina vänner fyller 40 inom kort. Hon har bjudit de flesta på Öppet Hus över mejlen. En utav hennes vänner, känner henne inte personligen, svarade i ett mejl. Ett mejl som hon skickat även till de som var med i själva mejlinglistan….

…..hon förklarade där hur besviken hon var på henne som vän, att hon inte skulle komma på hennes 40 årsfest, att hon bara i första hand tänker på sig själv och att hon i stort sett sade upp deras bekantsap på detta sätt!

Där satt jag och kände mig som jag tjuvkikat i nåns hemliga brev, fått veta något jag absolut inte ville veta….o var inblandad plötsligt!

Mejlade genast vännen till mig som fått detta brev att något missförstånd måste skett, jag har fått mejlet och att jag inte trodde det var meningen…..

Efter det följde ett ordbajseri…..som jag egentligen inte ville veta av. Tjejen som avsade sig inbjudan hade sänt detta mejl till samtliga för att alla skulle få veta var hon stod och varför….inte alls kul…för någon…..

Är detta nåt kvinnligt?

Skulle en karl göra så? Skicka ett sånt mejl där han i stort sett förklarar vilket ärsel den andre är?

Tror inte det….. han skulle säga det…..öga mot öga…..kanske t.o.m dra tillden andre….. men inte göra på det där sättet.

Varförär kvinnor så elaka på varandra ibland?

AVundsjuka?

Självhävdelse?

Elakhet?

Vet nån? Jag tycker i alla fall att det är förjävligt….. skulle en vän till mig göra så…….FY FAN säger jag, TA DET MED MIG!!! Inte med alla andra och mig….. utan bara MIG!

UJUJUJ…..sååå glad att jag inte var den som var inblandad!

Trallallaaallllaaaaaa…nu ska jag byta tvätt! Tjihooooooo….

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SJUKA DRÖMMAR!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x