Annat var det när jag var ung! FAN SÅ BITTER MAN BLIR!

Sitter och slår ihjäl lite tid, väntar på ett viktigt besked (går inte in på det närmare än så……)

Det var så annat när vi var unga….. ja alltså jag! Om man tänker att jag var ung mellan nånstans 17-23. Sen blev jag mamma och blev tvungen att bli vuxen!

När någon lyckades bli berömd för sina prestationer så låg det oftast ett jäkla slit bakom.

Ta tex att bli känd genom sin sång…. När jag var ung så fick de som ville bli upptäckta snällt spela in en demo och skicka ut till olika skivbolag för att "eventuellt, om, ifall att "bli upptäckta!

Idag anmäler man sig till IDOL, popstars, fame factory o allt vad det heter…… spelar ingen roll om du sjunger skitbra eller skitdåligt…bara du är en lite slemmigt söt bratzpojke så räcker det till ära o berömmelse och en massa skrikande tonårsbrudar.

När jag var ung så dansade jag jazzdans, jag turnerade….. vi gjorde några framträdanden! Det var superkul verkligen. Jag träffa kille….blev kär o glömde bort all sport jag nånsin sysslat med. …inklusive dansen. Johanna min kompis…hon fortsatte….. och blev hyfsat känd inom sin genre som var modern dans. Idag är hon en pensionerad dansare….det var hon redan vid 28 års ålder ungefär. Dansares kroppar slits fruktansvärt….inte har hon blivit rik på dansen heller!

Idag anmäler man sig till "So you think you can dance"…. får 500 000 kr och en danskarriär…bara sådär! PANG….de som varit nästbäst får oftast oxå en hyfsad karriär! Förresten….alla de som kommit till finalen får väl en schysst räkmacka att glida fram på!

Johanna då?? Hon är i klass med vissa i amerikanska " so you….bla bla bla" . Men inte fn hjälpte det för vi föddes typ 20 år för tidigt! Det fanns inget "So you think you can dance" eller "Floorfiller" då!!

När jag var ung så försökte vissa ambitiösa ungdomar skriva en novell…kanske tom en bok…. de som var riktigt målmedvetna skickade sina verk till olika bokförlag eller någon tidning!

Idag skriver du en mode/bla bla bla bla blogg, är 17 år och tjänar 50 000 kr rent i månaden!

Slutligen så fanns det även ungdomar på min tid som ville bli kända….kanske utan nån anledning. Men ni vet, florera i kändiskretsar, dricka gratis sprit och få gå på premiärer på Alexandras!

Idag slänger du dig in i en såpa av nåt slag…… du kan välja på att knulla i big brother huset, vara en mamma me 3 ungar o leta nytt hugg, vara bonde, leva på en öde ö….ja you name it……

Nu till min undran och min bitterhet!!

Är det verkligen prestationer att knulla i big brother huset???

Är det en prestation och skriva en bla bla bla blogg?

Är det en prestation att ha en slemmigt slickad vaxfrisyr och sjunga illa?

Jag bara undrar??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

MADONNA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x