Fönsterputsar´n

Hallojsan på er klämmer jag till med lite klämkäckt sådär! 🙂

Ja, denna veckan ut är jag sjukskriven, sen är det väl tänkt att jag ska jobba…..

Har några dagar igen som det funkat bättre, jag är ute o rör mig….. njuter av vädret…… sen kan det bara säga pang så ligger jag som en avdankad alkis o vibrerar av illamående! REKORD…..tredje dagen utan spyor!! Jag har gett mig faaaaaaaaan på o inte spy, det har vart ruggigt nära när jag blivit för hungrig men jag har bitit ihop läpparna o lagt mig ned o blundat hårt o försökt somna.

Vet fan inte det här med o jobba…… är så rädd att det blir ett bakslag utav helvetet o att man liksom får börja om…..SAMTIDIGT tror jag att det är bra för mig o slippa den här jävla kåken som står mig upp i halsen snart! Kanske bättre o sitta på kontoret o försöka jobba bort illamåendet om det dyker upp…..o funkar det inte så är det väl bara o ta ett snack med läkaren igen! Dom vet ju hur jag haft det….. ni vet att sjuskrivningar ju inte är det lättaste att få igenom nuförtiden så man vet aldrig!! KUKSVERIGE när det gäller det, sätt dit dom som utnyttjar systemet…fan inte såna som verkligen behöver det!!

Annars då…..magen växer nästan för fort! Vet inte var detta ska sluta……  Jag ser sliten ut eftersom jag tycker att allt är lite äckligt då förstås sen kan jag bara inte me o sminka mig…det är äckligt me kladd i ansiktet! Det är inte mycket som INTE är äckligt nuförtiden!

Alla lukter…..UUUÄÄÄK för blomparfymer, eller nytvättat hår men nån stark schampo, om nån jävel kommer i närheten av mig med det så vill jag spy direkt!
Röklukt, skjut mig istället för att jag ska lukta på det! Rengöringsmedel, nymålat, kaffe, bilen, roll-on….UÄK!

Tänkte snart lägga in en magbild så ni får se hur stor o fin jag blivit! Känns sådär o röra sig på stan nu……man möter småtjejer som är så smaaaaaala o fiiiiina o det borde fasen va olagligt o behöva se när man själv känner sig som en flodko redan! 😀 Men men, tur att jag övade på att vara llite rund innan….:)

Idag har jag putsat fönster….*STOLT* kan knappt tro att de e sant! Men jag bara måste…jag kräks av skitga fönster! Nu fattas bara lite nya gardiner men de får man väl se sig i ärslet efter.

Nope…ska fortsätta o jobba lite. Måste undan med vinterkläderna som fortfarande hänger i vår hal!

Puss & Kram

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bebben idag….. 11+2

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x