Efterlysning av uppåttjack!

Uppåttjack nån???

Skulle det va okej o ta en tablett amfetamin tro??

Alltså, denna trötthet tar kål på mig! Minns inte sist jag var såhär trött… idag är det nog snäppet värre då min kropp på något sätt får för sig att klockan är sex på morgonen fast den i själva verket är tre. Jag slår upp mina blå o känner att "Jahapp….då var det morgon". Märker att klockan återigen bara hunnit bli tre….o jag e vaken som vanligt! Tröttsamt…men vad gör man?

Imorn blire SUOMI! image63Vad najs det ska bli o komma iväg lite….. Nåt som känns ovant ar att åka kryssning utan o dricka alkohol. Det har aldrig hänt….eller jooo, när man va typ 5. Fan, jag som känner mig så jäkla irriterad på fulla människor när jag själv är nykter, helst nu när man har magen oxå. Kommer nån jävel o jiddrar så smällere direkt, har INGET tålamod med idioter nu! Så läser ni några löpsedlar med "tumult på Silja Line inatt" så vet ni….

Det här humöret jag nu blivit begåvad med känns nästan lite läskigt. Jag kan inte riktigt tackla argbiggan i mig utan det smälelr till utan att jag hinner tänka. Sen går det över lika fort och så kan jag bli råledsen istället o tjuta huxflux. Stackars mina nära o kära……. man är nästan lite muppig. Som två personligheter…..

Skönt man har nåt o skylla på!! 🙂

Hörrni, ha en skön helg…. så uppdaterar jag resan sen!

Puss på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

BB = Bikinibekymmer

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x