Rabiat kärring hära!!

Mitt humör är ju som sagt inte o lajja med nuförtin, jag blir irriterad som fan….FORT som fan.

Igår var vi på Mc Donalds med barnen, Mc Donalds i vår lilla håla är totalt KASS!! Allt tar hundra år, det är sällan allt man vill ha är klart så man får alltid vänta på nånting, dessutom blir det fel 9 gånger av 10! Vi skulle ha strips till en utav menyerna….1!!!! Jag sa speciellt till om det….när hon raddade upp käket så fanns där ingen strips.

det brann till i huvet på mig direkt, å när jag blir sådär förbannans så syns det jäkligt tydligt!

– Jag sa ju att vi skulle ha en strips till Mc Feasten!! Säger jag uppenbart irriterat!

– MÄH, det var ju just de jag fråga, säger fittsmällan.

– Jaaaa, å då sa jag att vi skulle ha strips till mc feasten!!

– Skitsamma, säger hon o lägger på en strips.

ASSÅ, jag hade på riktigt kunnat klättrat över den jävla kassadisken med magen o allt o slitit tag i hennes fula jävla flåttiga mc donalds hår o ruskat tillna riktigt ordentligt! Vafaaan, vilket jävla hyfs! SUBBSKAFT!!!

Gick därifrån med ett ljudligt: SÄLLAN PÅRE HÄR JÄVLA SKITSTÄLLET! Husbandet fick ta maten…… tur inte barnen hörde, vill inte att dom ser o hör sin mamma påre här sättet!

SÅ idag då, Elliot ska iväg på lägerskola idag. Dom ska ut o sova i tält o ha mys. Pyret är lite nervös sådär när han ska sova hemifrån o vi packa o fixa hela morronen så han skulle få med sig sovsäck, kudde, cykel o allt….. Väl på skolan så susa han iväg (han ville kånka allt själv oxå) i högsta hugg med packning, hjälmen på huvudet o cykeln i ena armen. Då kommer en kille i hans klass farande mot honom o säger:

– MEH Ellioooot, har du merej sovgrejer reeeeeeeeeedan??? Dom ska ju föräldrarna komma ut med ikvääääälll!!

Mitt lilla pyre såg lite vilsen ut med alla grejer på skaft….. o jag explodera igen!! Fan…..

– Men Elliot berättade för mig att en fröken skulle ta en bil o köra ut allas grejer så att ni kunde cykla ut, säger jag o har samtidigt lust o springa o sparka omkull hans cykel. Jävla skitunge…..

Men sen såg jag att fler ungar kom farande med liggunderlag o allt vad de var……. så då vart de väl synd om den störiga ungen istället.

Aja, rabiat kärring jag blivit va?

Stackars medmänniskor!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Back from Helsinki!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x