Jobbigt….

MORR

Jag e på skithumör, fast det borde vara tvärtom! Jag borde va glad…idag är det sista dan innan helg. Ska kika på studenttåget och gå på studentfest ikväll, 2 stycken….

Men det känns bara skit….antar att jag har en EXTRA dålig dag idag.

Jag behöver få ur mig lite….. Kanske rent av så att det uppfattas konstigt av många….. men jag skiter i det för det är hur jag känner.

Jag tycker det är skitjobbigt o va gravid. Jag har ALLTID tyckt det. Jag har tyckt det med mina 2 grabbar oxå. Jag har aldrig njutit av det. Tvärtom så har hela resan varit jättekämpig. Samtidigt känns det förbjudet att känna så när man kämpat så hårt för att komma hit!

För mig är det ett "nödvändigt ont" för att få den där rosa bebisen som jag redan älskar djupt! Missuppfatta inte detta är ni snälla!!

Jag gillar det inte av en hel del anledningar, bl a dessa:

* Illamåendet, det släpper aldrig utan kommer hålla på lite till o från tills "lilla fin" är ute. Mindre ibland, mycket mer ibland…

* Allt smakar annorlunda, man har alltid en konstig bismak i munnen som förstör alla smaker.

* Jag känner mig JÄTTEFUL!! Min kropp växer i ilfart o sinnet hänger inte med, jag får en chock när jag ser mig i spegeln. VARJE DAG!

* Jag känner inte igen mig själv, mitt humör, mina tankar, mina känslor är främmande och emellanåt vill jag bara gömma mig o gråta.

* Jag har foglossning redan, det skär i hela bäckenet. Gubben skrattar att jag vankar….men jag måste…o det e skitjobbigt att behöva göra det redan i v. 16.

* Min mage är jättestor, ALLA som frågar blir chockade över att jag inte ska ha förrän i november. Jag e skit TRÖTT på den reaktionen. "Skaffa 3 barn själv då för helvete…. så fåru se hur jävla stor du blir….FORT"

* Min rygg dödar mig redan, huggen jag får varje dag påminner bara om att det kommer bli värre o värre ju större jag blir. Hugger det inte så känns det som det ska gå av nånting i ryggen….

* Jag hatar att jag inte får njuta o känna mig vacker, att jag inte får njuta av magen som en del andra. Att jag inte får klappa mig på magen och känna mig ljuvligt lycklig i kroppen! JAG VILL JU KÄNNA SÅ! Å jag tycker att andra gravida är det vackraste som finns.

* Halsbrännan från helvetet har itne börjat ännu, men det kommer….o då får jag sitta o sova för att inte spy rakt ut! Å slippa känna det som att jag får hjärtinfarkt.

* Jag e trött på folks konstigt sjuka sätt att ironiskt påminna mig om förlossningen. "Hehe, jahaa…kommer du ihåg hur det kändes att föda barn?" Vafan är det? Vilken sjuk jävel säger så? Fan så irriterande…. jag ser fram emot den, fast jag är livrädd. För då får jag ut den här vackra saken som jag kämpat hårt för att tillverka!

* Jag hatar min gubbe när han är på dåligt humör eller irriterad! Då känns allt bara ännu värre….. Då känner jag verkligen att jag ska åka långt bort o gömma mig tills det här är klart. Bara cocoona mig i nån stuga…

Ska det inte bli november snart??

Ja…det finns en hel del saker jag känner är jobbiga, REDAN!! Å när jag nu skrivit ner allt, å faktiskt haft en o annan tår i ögat så känns det bättre. Snacka om hormoner i omlopp, snacka om gravidhjärna som tänker i egna starka banor…. o skönt är det med en blogg där man kan lätta sitt hjärta litegrand!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mamma e bäst!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x