Inflyttningsfest…..o cool sverigeklänning!

Jahapp, imorn ska vi på inflyttningsfest på BJAAAAAAAAAAAAAALSGATAN i Stockholm!!! 🙂

Har en kompis som är sambo med en snickare som renoverat en gammal förrådslokal till värsta lägenheten. Är jättenyfis på hur det kommer att se ut! Tror att de kommer va APSNYGGT!!! Hon har bra smak o han är händig som få.

Dom kommer oxå visa Sverigematchen på storbildsTV, thank GOD…..annars hade jag fått stanna hemma. Vore ju GÖTT om Sverige tvåla dit Spanien. Oddsen är väl inte stora men fan jag hoppas…..

Det kommer väl bli en del festande kan jag tro, några av dom går nog ut efteråt….

Jag kommer INTE att gå ut. Eeeehhh….varför? Jo för det kan nog vara en utav det värsta självplågerigrejerna man kan göra som gravid. Tjock o ful, nykter o tjurig sammanfattar jag det hela med. Är faktiskt så glad hur min gubbe hanterat det hela… han har inte vart full en endaste gång sen jag blev gravid! Jag uppskattar det otroligt mycket….. tycker det har vart en fantastisk "uppoffring" från han. Han säger själv att han inte vill bli packad för det känns fel….. NAAAW…HAN ÄR SÅ JÄVLA SÖT! Va? Vilken har en sån kille? Jooo…jaaaaaaag 😀

Samtidigt…om man är riktigt krass så är det ju VI som är gravida o inte bara jag! Har en tjejkompis som sa direkt att hennes kille inte skulle vara packad en endaste jävla gång när hon var gravid, för att det var ORÄTTVIST!! Det ligger ju nåt litet i det… men väldigt få killar brukar gå efter om det är rättvist eller inte… Har nog aldrig hört talas om nån kille som vart helt ren under tiden hans kvinna varit gravid! Den dan jag hör det kommer jag svimma tror jag….

Kan säga att det drygaste för mig just nu är fulla människor som tjatar om samma sak hela tiden, eller pratar om skitsaker som om de vore världsaviktiga… jag spyr på sånt just nu! Blir skitirriterad! Å så luktar riktigt fulla människor skit i käften…visste ni det? 🙂 Fan…sitt inte nära mig o babbla o fräs med en illaluktande käft nu för då spyr jag fanimig…

Antar att kvällen hos Sussi O Andreas inte kommer bli långvarig….. e vi kvar länge är risken att jag slår ner nån. 🙂

HEJA SVERIGE!!!

ALTERNATIVA KLÄDER OM MAN INTE VILL HA EN SVERIGE TRÖJA TYP…..OCH OM MAN INTE ÄR PÅ SMÄLLEN.

Vill ha dom där gula pjucken….

Själv så har jag köpt en sverigeklänning på Team sportia, modell: "kunna ha fast man är på smällen".
Bilder kommer efter helgen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Coola mamaclothes!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x