Midsommarplaner?

Så hur firar ni eran midsommar mina vänner??

Själva fick vi det spikat igår…. vi ska till mina föredetta svärföräldrar! Låter det lite invecklat eller? Ja förmodligen…

Men…..Magnus (barnens pappa) o jag har en kanon relation. Bättre går nog inte att få…sen vet man ju inte om det kanske kommer att förändras av någon eventuell ny partner till honom. Men man kan ju alltid hoppas att det kommer att fortsätta såhär! En av de som verkligen varit kanon när det gäller den här relationen är Tony, han har ALDRIG ifrågasatt min o Magnus relation, att vi hörs eller något annat för den delen. Han har hela tiden förstått vidden av hur viktig vår kontakt är för att det ska fungera för våra barn. Tony har varit den som tagit detta mest moget. FAKTISKT….. hade inte han gjort det vet jag faktiskt inte vart vi hade varit idag! Det hade antagligen varit en jobbig situation för oss alla.

Ibland undrar man om jag o Magnus egentligen är syskon. ALLVARLIGT alltså… Han känns som en storebror. Som Tony är polare med… Vi umgås ju en hel del tillsammans. Utan ett endaste problem. Tony o Magnus hänger med varann, planerar saker som ska hända med barnen….o när jag mådde som sämst så skötte ju Tony o Magnus all kontakt vad gäller barn o planering. LYLLOS MIG…. kan inte säga annat för så är det verkligen. Jag är lyckligt lottad!

Så nu ska jag o tony o ungarna till barnens farmor o farfar, där kommer oxå barnens faster med familj vara. Det blir barnfest på dan med traktoråkning, dans runt midsommarstång, sill lunch, fiskdamm. Sen ska vi vuxna få äta lite gott o de som får ska ta sig en GOD nubbe!

Barnens pappa ska på en annan fest förstås….han är ju barnledig! 🙂

Tänk så det kan bli…hade nån sagt det här till mig för 5,5 år sen hade jag skrattat åt det hela…men…idag är det sant!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bilder på smått & gott!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x