Min baconröra!

Känner mig som han på bilden…. asså, my god. Kan man få en sån mage utan att den spricker??

Har ätit min favvoröra för tillfället: BACONRÖRA!!! Såååå gott, och såååå mycket halsbranna av den maten. Men vafan gör det när det finns Rennie. 🙂 Nu ligger jag o jäser i soffan o orkar knappt ta av mig byxorna som spänner som fasen. Snart börjar fotbollen…frankrike – italien lär ju bli liiiite spännande minsann.

Ninas Baconröra:

3 paket bacon
1 lök
färska champinjoner
2 dl creme fraiche
vitlök
svartpeppar
 krossade tomater
(majs om man vill)

Stek baconet, inte knaperstekt men inte långt ifrån. Lägg i skivade champinjoner och lök samt vitlök. Krydda med svartpeppar. Ha i krossade tomater. Låt det puttra sådär i 10 minuter, ha i creme fraiche och koka upp ordentligt. Servera med valfri pasta och grönsallad. AAAASGOTT!!!

Ha en bra kväll!

Puss & Kram

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helena Seger

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x