Nu sopar vi banan med perestrojka!

Usch ja…. undrar om jag börjar bli sådär överdrivet intresserad av fotboll? Igår kväll kollade vi Italien – Frankrike, kände mig galet irriterad på italienarna. Fan, filma mer liksom….. fan va dom förstör matcher på det här sättet. TOKHÖLL på Frankrike men vafan hjälpte det, dessutom somnade jag 30 minuter in i matchen. Jag e totalt kass på att hålla mig vaken, känns som jag är lite bakis jämt…o vad är man då om inte trött?? 🙂 Väckte maken i morse o fråga hur det gick, 2-0 till Italien, snark.

I alla fall så är det Sveriges tur ikväll igen, jag är fan livrädd för hur det ska gå?? Har kollat Ryssland litegrand….vet dock inte om dom har nåt o komma med. Man vet ju hur ryssar är överlag?? Perestrojka pojkar som kämpar sig blodiga har man väl sett i alla sporter som finns i världen…. brrr…. inte torska ikväll nu lads! Visa vafasen ni går för…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Viktiga nyheter idag….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x