Bakat och donat…. o så äre MiDSOMMAR oxå!

Hmmm…kan stoltsera med (fast klockan bara är 07,49) att jag bakat 2 jordgubbs/rabarber pajer på morgonen. Ska snart baka lite bullar oxå… tänkte bara dra in ett inlägg först!

Idag blir det ön med barnlek o tjo o tjim! Sill lunch och paj…. mm, när jag tänker efter så är det himla mysigt med midsommar ju! Alla är ljuvligt vackra (dom flesta) och en avslappnad jargong råder. Myyysigt… jag blir ju rätt så harmonisk oxå när jag är på smällen. Lugn och trygg på nåt sätt. Det är nåt som är väldigt positivt, annars är jag nämligen rätt sprittig, fladdrig, disträ om vartannat. 🙂

Ungarna o tony är o matar hans brorsas katter, sen ska dom handla jäst till mig…. jag får nån konstig nojja på att baka när jag är gravid oxå (låter som nån slags moder jord), vill fylla frysen med hembakt. Är det de som kallas för boa??? För såhär har jag vart med alla ungarna….

När jag träffa Tony så sa han att inte kunde tänka sig mig laga mat o baka o sånt! SCHYSST!? Men….när jag tänker efter så är inte han den första… många har sagt så. Men vad beror det på?? Att jag ser ut o INTE kunna det…eller att jag är för självupptagen för o kunna det? Eller vad? Ska man ta det som en komplimang? Knappast va? Haha….. Jag kanske är för bra på andra saker för o va bra på o baka oxå?! Frågar man min mamma så bakar jag världens godaste kanelbullar….*stolt*!!

Nää, nu får dom komma så inte frukosten som jag dukat fram på bordet möglar…

Ha nu en underbar midsommar allihop! Njut av dagen/kvällen…o ni som får kan väl ta en sup eller två åt mig oxå. Nästa år är det jag som sitter o dricker SKÅNE till min sill, sådeså! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snott….. men glad midsommar iaf!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x