Fan så trött jag är!

Gäääsp…

Ja godmorgon, idag är man lite trött. Jag som är van att somna tidigt somande inte förrän 22 igår och det är SENT! 🙂 Visst är jag rolig….maken har trevliga kvällar! NOT! Men det går fasicken inte o hålla sig vaken, känner mig bakis o helt slut varje kväll.

Träffades med Cian igår. TACK FÖR DET TJEJER! Alltid lika trevlig o träffas, de e verklgien NAJS o ses med tjejer som bara vet allting om mig. Jag kan bara nämna en sak så har dom stenkoll på vad som hänt eftersom man bloggar. Dom vet mer om mig än mina närmaste vänner faktiskt…. skumt egentligen, men oerhört skönt.

Fru P:s barn är helt bedårande. Jag fick gå in till lilla hon några gånger o säga natt natt…hon låg o filosofera för sig själv och ville väl egentligen inte sova. Ville helst plocka upp henne o pussa på henne och gosa med hennes blöjrumpa. Är inte det de absolut sötaste som finns?? Blöjrumpor på bebisar?? Ååååh….  Mellantjejen var inte alls blyg för mig utan pladdrade o visa ett häftigt "pippi" pussel, en liten cooling tjej. Gillar det! Vi jämförde tänder, tror att mina var lite dassigare än hennes alldeles nya fina. O så den äldsta, trinda vackra saken. Hmmm…she´s gonna break some hearts!!! 🙂

Nää, lite kaffe på det här så… just ja, jag KAN ju inte dricka kaffe nu. Smakar fan rent ut sagt, synd!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Massor med shopping vill ha´s till ”lilla fin”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x