TVÅNGSSYNDROM

Justin Timberlake, 27, avslöjar nu att han lider av både tvångssyndrom och hyperaktivitet.

– Jag har OCD blandat med ADD. Försök leva med det. Det är komplicerat, säger han.

Ja vad säger man, även de glamourösa får smaka på det riktiga livet vad det verkar. Tvångssyndrom kan väl yttra sig olika…en del behöver ha stenkoll på hur sakerna ligger i kylen (som justin). En del kanske måste göra vissa saker, som en slags ritual. Andra måste ha kontroll på varje detalj i deras liv så de knappt kan leva normalt.

Såg en gång ett program om en man som hade denna åkomma, han var fastlåst i sitt hem pga av detta. Hans ritualer var helt totalt utflippade…. ALLT var liksom tvunget att ligga på sina precisa platser. Han kunde hålla på med en porslinskatt i timmar för att få den att stå EXAKT som den skulle. KRAKEN….. gjorde han inte dessa ritualer betydde det att det gav otur. Att något hemskt skulle hända med hans barn osv.

Jag har själv, i mina tonår, haft lite av tvångssyndrom. Å vad jag förstår är det många som haft det någon period i sitt liv… inte bara att inte köra på A-brunnar utan lite mer avancerat. Tänkte faktiskt jag skulle rabbla upp några av dom…. utan att ni fr o m nu kommer IDIOTFÖRKLARA MIG! Hahahaha…..

* Alltid dricka 9 ggr, alltså 3×3 gånger…siffran tre var nåt slags konstigt jämt tal för mig!
* Hinna räkna till 10 för mig själv (? konstigt med tanke på siffran 3) innan mamma ställde mjölken på bordet.
* Hinna cykla till nästa lyktstolpe innan bilen hann före (jävligt bra träning)
* Hinna upp för vissa trappor innan mina vänner gjorde det (oxå jäkligt bra träning, nu när jag tänker efter kanske jag ska framkalla dom igen så jag blir lite "fit".)

Ja, så kunde det hålla på…. A-brunnar håller fortfarande i sig, dock inte när jag kör bil. 🙂 Blir lite jobbigt att behöva sakta in vid varje brunn för att hinna se om det är en A eller K brunn. Som alla vet så är det bara bra att ställa sig på K brunnar…. K som i KÄRLEK! 🙂

Ja du, fy fan vilken mupp man vart!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur får man in BLOGGKOLL ikonen på sin blogg???

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x